arkadaşlar biliyorum sitem daha yeni olduğu için ilk günlerde tıklanma sayısı az olur
fakat sizin siteleriniz varsa nasıl gelişti veya bana önerebilceğiniz bir şeyler varsa çok mutlu
olurum ben bu forumda c# konusunda çok kişiye yardım etmeye çalıştım umarım şimdide
birileri bana yardım eder
Blogspot kullanmak yerine Wordpress kurup tema editleyebilirsin hem daha elverişli bide SEO eklentilerle üstelere çıkabilirsin. Sana HTML, CSS, PHP hakkında yardımlar edebilirim.
Merhaba, Wordpress kullanmanızı tavsiye ederim. Siteniz deki gerekli ayarları yaptıktan sonra (tema ve seo çalışmaları) geriye kalan tek şey özgün içerik. Ne kadar özgün olursanız o kadar çok üst sıralara çıkarsanız. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum google kopyalanmış içerikleri sevmiyor. Ve unutmayın ki bu zamanla olacak bir iş bu yüzden biraz sabır etmeniz gerekiyor.
Paylaşımlarını MH dahil çoğu forumlarda paylaş.
Blogunun sosyal medya hesaplarını aç
Youtube ile yazılarını destekle (kesinlikle işe yarıyor.)
Gerçekten daha güzel temalar bul. (Webmaster forumlarında paylaşıyorlar)
SEO ayarlarını yap.
Dostum herhangi bir hit/click botu ile (benim konularımda mevcut) sitenin adresini yazarak tarayıcılarda daha da üst sıralara çıkabilirsin.
Tabii ki bunu yapmadan önce sitenin anahtar kelimelerini/keywords seçeneklerini sitenin içeriğine göre arttırman gerekiyor.
Örneğin unity ile paylaşımlar yaptığın için "C# Unity" yapabilirsin. Buda hit/click sayısı yüksek olduğu zaman "C# Unity" yazınca siten dahada üst taraflarda çıkacaktır.
Siteye hoş bir forum teması gibi bir tema bul ve onu kullan. Siteni blogspot üzerinden değil de, herhangi bir hosting ile kurmanı öneririm. (İstersen bu konuda ücretsiz bir şekilde yardımcı olabilirim.)
Konuların etiketlerini de arttırmayı dene. Örneğin C# ile bir Unity dersi verdin. Bunun ile ilgili her konuya özel etiketler yerleştir.
Umarım bu dediklerim işine yarar. İyi forumlar.
Merhaba dostum bloger üzerinden şahaserler yaratibileceğin tema kullanabilirsin sana benim +18 kullandığım temayı verebilirim..
Link veriliyormu bilmiyorum ama : hdifsalar blogspot com <<< ARALARA Nokta Koyup Bakabilirsin.. Bu Temayı Verebilirim.. fb.com/djsimal20 << Benimle iletişime Geçebilirsin..