30 Ara 2020 #1 ROXUS Uzman Üye Katılım 14 Eyl 2020 Mesajlar 185 Çözümler 3 Tepki puanı 13 Ödüller 6 Yaş 26 5 HİZMET YILI Siteye Giremedim İnternetten araştırıp buldum neyseki ama tekrar tekrar yapmama gerekiyo bunu yaşıyan başka biri varmı yada yardım edebilir mi
Siteye Giremedim İnternetten araştırıp buldum neyseki ama tekrar tekrar yapmama gerekiyo bunu yaşıyan başka biri varmı yada yardım edebilir mi
30 Ara 2020 #2 ToprakYazar T Ultra Üye Katılım 22 Ara 2019 Mesajlar 1,554 Çözümler 3 Tepki puanı 148 Ödüller 5 Yaş 20 6 HİZMET YILI VPN açıp girebilirsin
30 Ara 2020 #3 restr Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş Seçkin Üye Katılım 8 Şub 2019 Mesajlar 471 Çözümler 2 Tepki puanı 53 Ödüller 7 7 HİZMET YILI google'de proxy siteler var o sitelerden girebilirsin
30 Ara 2020 Moderatör #4 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Tarayıcı değişikliği ile deneyin. Aynı sorunun devam etmesi durumunda Host sıfırlamayı deneyin. İşletim sisteminize göre detaylı olarak buradan manuel olarak sıfırlama yolu mevcut; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ek olarak RstHosts 2.0 programı ile doğrudan sıfırlayıp tekrar deneyebilirsiniz. Eğer probleminiz hala çözülmediyse konuyu raporlayarak kilidinin açılmasını talep edebilirsiniz. #Locked
Tarayıcı değişikliği ile deneyin. Aynı sorunun devam etmesi durumunda Host sıfırlamayı deneyin. İşletim sisteminize göre detaylı olarak buradan manuel olarak sıfırlama yolu mevcut; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ek olarak RstHosts 2.0 programı ile doğrudan sıfırlayıp tekrar deneyebilirsiniz. Eğer probleminiz hala çözülmediyse konuyu raporlayarak kilidinin açılmasını talep edebilirsiniz. #Locked