5 Şub 2021 #1 35r23131 3 Üye Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI Meraba, şuanda bu konuyu telefondan açıyorum. Bilgisayardan siteye girince başka siteyegönderiyor acil yardım lazım.
Meraba, şuanda bu konuyu telefondan açıyorum. Bilgisayardan siteye girince başka siteyegönderiyor acil yardım lazım.
5 Şub 2021 #2 yankilrr En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır Süper Üye Katılım 1 Şub 2018 Mesajlar 674 Çözümler 11 Tepki puanı 71 Ödüller 9 Yaş 26 8 HİZMET YILI Hangi uygulamadan giriyorsun opera indirip dene microsofttan veya mozilladan dene chromeden safariden de deneyebilirsin
Hangi uygulamadan giriyorsun opera indirip dene microsofttan veya mozilladan dene chromeden safariden de deneyebilirsin
5 Şub 2021 #3 forex12 F Üye Katılım 5 Şub 2021 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI C:\Windows\System32\drivers\etc Host yemişsiniz. Burda ki tüm dosyaları siliniz. Sorun çözülecektir.
5 Şub 2021 Konuyu başlatan #4 35r23131 3 Üye Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 26 5 HİZMET YILI yankilrr' Alıntı: Hangi uygulamadan giriyorsun opera indirip dene microsofttan veya mozilladan dene chromeden safariden de deneyebilirsin Genişletmek için tıklayın ... Tüm tarayacılar aynı operadan vpn açınca giriyor vpnsiz girilmiyor
yankilrr' Alıntı: Hangi uygulamadan giriyorsun opera indirip dene microsofttan veya mozilladan dene chromeden safariden de deneyebilirsin Genişletmek için tıklayın ... Tüm tarayacılar aynı operadan vpn açınca giriyor vpnsiz girilmiyor
5 Şub 2021 Admin #5 PeachCat Admin Katılım 26 Eyl 2017 Mesajlar 5,427 Çözümler 168 Tepki puanı 6,968 Ödüller 23 8 HİZMET YILI Host sıfırlamayı deneyin. İşletim sisteminize göre detaylı olarak buradan manuel olarak sıfırlama yolu mevcut; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ek olarak RstHosts 2.0 programı ile doğrudan sıfırlayıp tekrar deneyebilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Host sıfırlamayı deneyin. İşletim sisteminize göre detaylı olarak buradan manuel olarak sıfırlama yolu mevcut; Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Ek olarak RstHosts 2.0 programı ile doğrudan sıfırlayıp tekrar deneyebilirsiniz. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap