●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Olabilir agabide sekreter tutsunlar kanka tek tek hepımızı arasınlar sdgıhsdgdg
Hani onay yapamaz ya ondan dedim kardeşimOnay Sistemi Olmadan Nasıl Chata Yazıcaz?Onay Yaptıktan Sonra Sitedeki Bilgileri Kullanıyorlar O Sayede Yazabiliyoruz.Onay Sistemi Hariç Diğerleri Mantıklı
bak zeki bir kardeşim kendini göstermiş helal len sana.Onay Sistemi Olmadan Nasıl Chata Yazıcaz?Onay Yaptıktan Sonra Sitedeki Bilgileri Kullanıyorlar O Sayede Yazabiliyoruz.Onay Sistemi Hariç Diğerleri Mantıklı
Tam Bir Bilgim Yok Ama Süper Üye Ve Üstü Onay Yapmıyor Diye Duymuştum Ama Emin Değilim Yanlış Bilgi VermeyeyyimHani onay yapamaz ya ondan dedim kardeşim
Bilmiyordum öle oldunubak zeki bir kardeşim kendini göstermiş helal len sana.
Onay yaptığınız zaman sitedeki kullanıcı adınızı vb Alabiliyoruz loadere o yüzden başka türlü chat sistemi olamaz.
eyw reyiz sağolbak zeki bir kardeşim kendini göstermiş helal len sana.
Onay yaptığınız zaman sitedeki kullanıcı adınızı vb Alabiliyoruz loadere o yüzden başka türlü chat sistemi olamaz.
öyle bişey yok herkes onay yapmak zorunda biz bile.Tam Bir Bilgim Yok Ama Süper Üye Ve Üstü Onay Yapmıyor Diye Duymuştum Ama Emin Değilim Yanlış Bilgi Vermeyeyyim
peki o onaylama değilde diğerleri mantıklı değilmi sence ?öyle bişey yok herkes onay yapmak zorunda biz bile.
Onaylma harici ötekiler fazlasıyla mantıklı gibi.peki o onaylama değilde diğerleri mantıklı değilmi sence ?
Bencede biraz düşündüm çünki eksik onları gördüm eğer yaparlarsa güzel olurOnaylma harici ötekiler fazlasıyla mantıklı gibi.
Bencede biraz düşündüm çünki eksik onları gördüm eğer yaparlarsa güzel olur
1►Loaderde onaylı üye ve üstlerininde isimlerinin rekleri olsun mesela onaylılar sarı süper üyeler mor gibi
2► Memory hackerse ise Emoji takviyesi Daha güzel gözükmesi için olabilir
3►Sonra onay sistemi onayı olmadığında bile loaderde chatdan yazabilme gelebilir
4►Hilelere ınsert yaptığmızda kapattımızda sol üst köşede saatenin yazması devam etmesi
5►Hilelerin Türkçe yazı olması çoğu kardeşimiz ayarlarını yapamaması
6►Hileler güncellendiğinde Veya açıldığında telimize veya pcmize site kapalıyken bile bildirim gelmesi
Ben pc yaptım ama ban hiç bi bildirim gelmiyor? 4.Hileyi açtığmızda oyundan 5.0 gibi hilede saatin kalıcı olarak yazılması1- mümkün ancak yapılmayacak gerekli görmüyoruz.
2- emoji takviyesi yapılabilir ilerleyen zamanlarda göreceğiz.
3- imkansız. onay yapmadan kullanıcı adı vb. bilgiler cekilmiyor.
4- fazla bişe anlamadım galiba sitenin adının yazması yada saatin yazması sanırım yapılabilir. leftspace ile görüşünüz.
5- coder arkadaşlarımıza iletmeniz gereken bir soru @LeftSpace @CauS @nader11ndeu
6- Sitemizde bildirim mevcut android - tablet - chrome - ios sistemler için hileler güncellendiğinde bildirim yapıyoruz.
bildirimlere izin verirseniz ki masaüstü bildirimleri gelecektir. android ios ve tablet versionlarımız yakında sizlerle olacak.
Aynen bildirimler bende de açık fakat bende bildirim alamıyorum.Ben pc yaptım ama ban hiç bi bildirim gelmiyor? 4.Hileyi açtığmızda oyundan 5.0 gibi hilede saatin kalıcı olarak yazılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?