●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Hemen geliyor efendimSendense olur
Gene paragöz değiller ben olsam 3dkya bir reklam onayı isterdim hemde bütün reklamlara tıklamalıBence bir köşeye r33klam onayı butonu ekleyin,her yerde soyluyorumm
Aynen olablir agaBence bir köşeye r33klam onayı butonu ekleyin,her yerde soyluyorumm
Aynen Aradaki FarkBn düşünerek yapıyorum onlar konu açmak için yapıyor aradaki fark
Darphane gibi para basarsin olum 3dk da bir nedir jsnsnsnxjsnGene paragöz değiller ben olsam 3dkya bir onay sistemi onayı isterdim hemde bütün onay sistemi tıklamalı
Sen istersin agaGene paragöz değiller ben olsam 3dkya bir onay sistemi onayı isterdim hemde bütün onay sistemi tıklamalı
Tabi lan isteyen kullanır kardeş derim yada hileye botnet kurardımDarphane gibi para basarsin olum 3dk da bir nedir jsnsnsnxjsn
1►Loaderde onaylı üye ve üstlerininde isimlerinin rekleri olsun mesela onaylılar sarı süper üyeler mor gibi
2► Memory hackerse ise Emoji takviyesi Daha güzel gözükmesi için olabilir
3►Sonra onay sistemi onayı olmadığında bile loaderde chatdan yazabilme gelebilir
4►Hilelere ınsert yaptığmızda kapattımızda sol üst köşede saatenin yazması devam etmesi
5►Hilelerin Türkçe yazı olması çoğu kardeşimiz ayarlarını yapamaması
6►Hileler güncellendiğinde Veya açıldığında telimize veya pcmize site kapalıyken bile bildirim gelmesi
Kardeşim o loaderde sitede degilHepsi iyi olabilir fakat ilki bana aşırı gereksiz geldi , yararı yok sadece görünüm. Kendini tatmin ediceksen o renklerle, eyvallah.
Bende loaderi ele alarak konuştum zatenKardeşim o loaderde sitede degil
Birazdan bildirim gelir merak etmeBende loaderi ele alarak konuştum zatenMesaj 26 konu açma butonu kayıp..
Bence bos degil sana gore bos herkez +ladihepsi boş .
Gh--- loader aynısı memory loader entegre etsinler 0 hata eksiksiksiz hwid sistemli çok güzel olur.
dediğim loader zaten bunları barındırıyor hata oranı 0Bence bos degil sana gore bos herkez +ladi
olabilirdediğim loader zaten bunları barındırıyor hata oranı 0
bide 6 şık olmaz zaten adamlar hileyi güncellemek için ellerinden geleni yapıyorlar.
Bence benim dediğim loader dword team biliyor aynısını eksiksiz kodlasınlar bak cidden diyorum çok güzel olur hatta sana atayım sende bak
Hatası çok iyi bir loader.
Kardeşim loaderde Pc ban kaldırma var Onla yapıyorsunya ben zulu ip banıaldım kaldırmayı bilen skype [YT]Tuncay gelsin yapsın lütfenn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?