Siteyi Bırakıyorum , Görevi Bırakıyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar bir karar aldım mod luğu ve siteyi bırakmayı düşündüm artık kendinize iyi bakarsınız hepiniz allaha emanet..

Siteyi Bırakmamın Sebebi : Site bana bişey kazandırmıyorki zaten d.mod olmanın sebebi kişileri uyarmak gibi birşey dword team k.b da modlara ücret ödemiyonuz veya bi aldığımız yok 2 konu paylaş rapora at bitti her gün böyle eğlence için buraya gelmişiniz  hilelere gelirsek , siteye herkez hileyi alıyo çıkıyo bu kadar basit Tabi Size yardım edenler para kazanmıyo siz hilede R3KLAM lardan kazanıyorsunuz o zaman benim bu sitede olmama gerek yok k.b ,yın  allaha emanet hepiniz. (Tabi beni banlarsanız napabilirim site sizin ya sözleşme var)

ALPER ABİ YETKİMİ ALIRSAN SEVİNİRİM.

--------------------------------

MemoryHackers Dword Team 2016 

Nader11ndue-LeftSpace-İoz-Caus-MaskeliHileci

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
2 Ayda bir ayın 25 inde moderatorlerin yetkilerine göre 20TL-200TL arası ödeme yapılır. Hiçbir hack forumunda ben yetkililerine ödeme yapan görmedim. Deneme moderatördün görende adminde para vermiyoruz sanır. Sitelerde moderatorlükler staj maksadı taşır. Hayatında başarılar fakat pek başarılı olacağını sanmıyorum. İyi günler.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şimdi Ücret Konusu Hakkında Her Hangi Bir Bilgim Olmadığı İçin Konuşmayacağım Seni Zaten Kimse Yetkili Olsun Diye Zorlamıyor Kardeşim , Burda Alıcağın 20 TL Para Sana Çok Bile Gelir Eminimki Yetkili Başvurusu Bölümü Var Orası Gönüllü Olmak İsteyenlerin Başvuru Açıcağı Yer Kimse Sana Gelip Burda Moderator Ol Diye Yalvarmıyor Neyse Başarılarının Devamını Dilerim Allaha Emanet Ol.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
SEN BURDA ÜCRET VERİLMİYOR DİYOSUNDA TA D MODDAN ADMİNLERE KADAR ÜCRET VERİLİTOR.HEMDE SEN İSTEYEREK GÖNÜLLÜ OLARAK D MOD OLDUN YOKSA KİMSE SENİ TUTUP İLLEDE D.MOD OL DEMEDİ ÜCRET ALMIYORUM DEDİN İLK SEN DÜZGÜN KONU AÇ AMA YİNEDE YOLUN AÇIK OLSUN.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
geçen ay 400 tl ödeme yapıldı yöneticilere :) sen neyin kafasını yaşıyosun anlamadımki Herşeyi alımlarda iletiyoruz. Dmodlar ücret almadıklarını staj yaptıklarını ve para verilmeyeceğini söylemiştik. Böyle boş bir konu açman beni üzdü Kuralları bildiğin halde sanıyorum site karalaması yapmaya calışıyorsun . hayatında başarılar biz burdayız. senli veya sensiz. + olarak chat (sohbet alanı) 'dan bize sövdüğü için banlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...