23 Mar 2020 #1 EmreTR1 E Seçkin Üye Katılım 8 Nis 2018 Mesajlar 341 Tepki puanı 29 Yaş 26 8 HİZMET YILI siteye bırakma sebebim adminler kendileri söylesinler ilk önce egolarından başlıyalımmı Post automatically merged: 23 Mar 2020 Faaz666' Alıntı: Genişletmek için tıklayın ... gerçekleri göz önüne versinler benim toplamda 1200 mesajım var şuanda hepsi banlandı tum hesaplarım bir tane admin var mesaj fln atmıyor direkt siliyor yok ney spam yok ney şey bu şey o kıskanç egolu insan sürüsü
siteye bırakma sebebim adminler kendileri söylesinler ilk önce egolarından başlıyalımmı Post automatically merged: 23 Mar 2020 Faaz666' Alıntı: Genişletmek için tıklayın ... gerçekleri göz önüne versinler benim toplamda 1200 mesajım var şuanda hepsi banlandı tum hesaplarım bir tane admin var mesaj fln atmıyor direkt siliyor yok ney spam yok ney şey bu şey o kıskanç egolu insan sürüsü
23 Mar 2020 #2 Lexa kwamanda Süper Üye Katılım 19 Eki 2016 Mesajlar 1,118 Çözümler 18 Tepki puanı 450 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Faydasız yorumlar ve kısa yorumlar yaparsan yorumların silinir. Örnek : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Örnek 2 Bilgi sahibi olmadığın bir konu hakkında yorum yapmışsın : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Faydasız yorum 3 : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Spamlamışsın ve konuyu okumadan yorum yapmışsın : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha bir çok yorumun böyle ama tölerans gösterip silmedim ve üste çıkmaya çalışıyorsun. https://memoryhackers.org/konular/ceza-sistemi.11669/ inceleyip tekrar mesaj kasmaya başlayabilirsin. İyi forumlar #kilit.
Faydasız yorumlar ve kısa yorumlar yaparsan yorumların silinir. Örnek : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Örnek 2 Bilgi sahibi olmadığın bir konu hakkında yorum yapmışsın : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Faydasız yorum 3 : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Spamlamışsın ve konuyu okumadan yorum yapmışsın : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Daha bir çok yorumun böyle ama tölerans gösterip silmedim ve üste çıkmaya çalışıyorsun. https://memoryhackers.org/konular/ceza-sistemi.11669/ inceleyip tekrar mesaj kasmaya başlayabilirsin. İyi forumlar #kilit.