Ötv'yi şahine bile uygulayan ama gidipte bmw veya mercedes gibi lüks arabalara uygulamayan veyahutta onu da geçtim ötv nin arabanın fiyatını geçtiği bir ülkedeyiz öz ülkem benim her şey elimizde fırsat son fırsat hadi bakalım 14 mayısa doğru inşallah
aksine bmw yada mercedes gibi arabalarda daha çok ötv uygulanıyor ötv'nin yanı sıra vergi dilimi 1 araçta %400 bandındaÖtv'yi şahine bile uygulayan ama gidipte bmw veya mercedes gibi lüks arabalara uygulamayan
Aynı şeylerin farklı versiyonunu söylemişiz zatenaksine bmw yada mercedes gibi arabalarda daha çok ötv uygulanıyor ötv'nin yanı sıra vergi dilimi 1 araçta %400 bandında
aracın değeri 1 milyon desek 1 milyonluk araç %40 ötv %88 vergiye giriyor 1 milyonluk aracımız oluyor mu sana 5 milyon
4 devlete ödüyorsun 1 kendine alıyorsun Türkiye'nin kısa özeti bu
aynı konu ama farklı kapılara çıkıyorAynı şeylerin farklı versiyonunu söylemişiz zaten
sonuç olarak biz hayal kurmaya devam edicez gibi duruyor :/Aynı şeylerin farklı versiyonunu söylemişiz zaten
Umarım öyle olur umudumu kaybetmemeye çalışıyorum herkes gibi kaybetsek geriye hiçbirşey kalmayacak çünkiDüşmesini beklemeyinde en son devlet bir çözüm yolu bulacaktır mutlaka kendiliğinden düşmesi falan hayal
araba fiyatları güzel iken Supra vs bakıyordum 500-600k arasıydıGerçekten içler acısı bir durum olduğunu düşünüyorum cidden eskisi gibi sahibindende gezip hayal kurmayı bile bıraktım. 100-300K bandında şahinler görüyoruz.. Diyecek birşey bulamıyorum umarım araba fiyatları ve teknolojik aletler bir nebzede ucuzlar ve rahata ereriz hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?