Ben Depolama Alanında Değilim Ya O Sıkıntı Değil Biri 3GB Ram Diğeri 4Gb Ram 1 gb ram için beklemelimiyim yani çok fark eder mi300 lira fark var arada bence bekleyip 64gb olanı al
Xiaomi mi8 se biraz pahalı o kadar bütcem yokXaomi Mi 8 SE kullanıyorum ben 10 numara telefon hız olarak olsun kamera olsun 4 gb ram herşeyıyle güzel
Bende Beklemeyi Düşünüyorumda 1Gb RAM'ın çok faydası olur mu senceBekle Bencede
Pek Fazla Oyun Oynamicağım Sadece Sosyal Medya Falan İçin KullanıcamBen de Xiaomi Mı Mıx 2 kullanıyorum her türlü Xiaomi tavsiye ederim RedMi ler hakkında bilgim yok ama bunu heralde webtekno incelemişti yanlış hatırlamıyorsam ne için kullancaksın arkadaşımdan bildiğim kadarıyla kamerası güzel portre kısmında pek iyi denilemez ama fiyatına göre güzel kameralı ve sarjı ısınma problemi kolay kolay yaşanmıyor .
ozaman uygun sarj ömrüde uzun daha rahat kullanırsınPek Fazla Oyun Oynamicağım Sadece Sosyal Medya Falan İçin Kullanıcam
benc eşuan dolar tekrar yükselmeye başladı düşersede geçen haftadaki gibi 5.60 a falan inmez gibime geliyor alabiliyorsan şuan al derim xiaomi yurtdışından geliyor sonuçta dolar ondada çok etkili oluyor ben 256GB Xıaomı Mı Mıx 2 yi 1900 e falan almıştım eskimesine rağmen şuan 2.5-3.5 arasındaBeklemelisin fiyatlar düşecektir elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?