Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bi arlar sahire oynuyodum, bildiğime göre 22 karakter var oyunda, oyuna başlamamın sebebi ise sahire olmuştu çok güzel ve oynaması bi okadar da zevkliydi şimdi oyuna başlanır mı bilmem ama bi göz atabilirsin
Dostum öncelikle oyunu 1827 saat oynamış biri olarak yapıyorum bu yorumu oyun evet başlarda sürekleyici ve bağlayıcı zevk veriyor ancak ileride cebinde ki parayı sömürmeye başlıyor ve aşırı vakit isteyen bir oyun sosyal bir hayatın varsa başlamanı önermem. Çünkü oyuna ayak uydurman zor olacaktır.
Bdo başlarsan şayet bir süre sonra bağımlılık yapıyor gibi bir şey, Kaç kez bıraktığının bir önemi yok eninde sonunda tekrardan başlıyorsn. İstersen tonla hesap patlat (Ben yaptım).
Oyun P2W mi ? Bir noktada evet. Gidip para basıp her şeyi direkt olarak satın alamıyorsun ama öne geçmende etkili oluyor elbette. Yok ben sadece F2P oynıcam dersen yine öyle bir imkanın var ama seni biraz yavaşlatabilir.
Sadece F2P oynayan oyuncuu azdır diye düşünüyorum, en kötü yine ufak da olsa bir meblağ ödeyerek paket satın alıyorsun.
oyun ilk çıktıgında oynamaya baslamıştım sırı güzel ve bi o derece mükemmel bir oyundu ki sonra hileleri çıktı herkes oyundan sogudu ne olduysa bi bıraktık bence başlanırmı bilemiyorum ama ben bi 4 5 sene öncesinden bahsediyorum
bence başlanmaz ama yeni bir pvp sunucusu açılırsa neden olmasın mena biraz P2W ama kolkanın sunucusu biraz daha P2SKIP hiç oynamadıysan kolkanın sunucusundan başlayabilirsin(sunucunun ismini unuttum kusura bakma)