☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
fiyatı 50 bin tl ye sabitlemeye çalıştığımızda ortaya çıkan sistem bu dostumssd yerine kingston fury renegade tercih edilebilir + olarak 3060 yükseltilebilir
Merhaba hocam ekipmanları çıkınca bütçe 38.178 civarı bir şeye denk geliyorfiyatı 50 bin tl ye sabitlemeye çalıştığımızda ortaya çıkan sistem bu dostum
böyle bir sisteme 16gb rtx 4070 ekran kartı da konulur problem değil amaç fiyatı sabitlemek
Ekran kartı daha iyi olsun diyorsun yaniMerhaba hocam ekipmanları çıkınca bütçe 38.178 civarı bir şeye denk geliyor
13400f koyabiliriz islemciye 6300 tl senin islemciyle %10 civarı bir performans farkı var - olarak
anakart olarak h610m r4 2.5k koyulabilir
ramde oynama yapmayız 2x16 32 ram 2.2k civarı
msi rtx 4070 ventus koyulabilir ortalama %90 %100 daha iyi performans verir 3060a göre fiyat 21k
kasada aynı şekil görsele uygun kalsın 3k
aynı şekil okuma yazma hızı yüksek m2 ssd 4.2k civarına alınabilir
soğutucu da durabilir 4.2k
aynı sistem şuan alacagın kasa olarak 47k civarı bir seye denk geliyor ekipman dısı bu 43k civarına geliyor islemci olarak %10 geride bir performansı var ama ekran kartı %100 ortalama ilerisinde bir performans gösterir kalan ekipmanlarıda eklersek yakın fiyatlara denk geliyor
RTx 4060 ti düşunduk fakat 12gb olanları çok pahalı düzeyde
bide kasada kötü haberin olsunEkran kartı daha iyi olsun diyorsun yani
Peki daha iyi senin önerebileceğin bir sistem varmı toplama olarak ?
Post automatically merged:
ben parça parça yazdım tekrar yazayım fiyatlarıylaEkran kartı daha iyi olsun diyorsun yani
Peki daha iyi senin önerebileceğin bir sistem varmı toplama olarak ?
İşlemciyi yine yükseltilir sıkinti değil amacim sabit bir monitör ve mouse dahil iyi birgisayar dengiydiben parça parça yazdım tekrar yazayım fiyatlarıyla
13400f islemciye 6300 tl
h610m r4 anakart 2.5k
32gb 2x16 ram 2.2k
msi rtx ventuz 4070 ekran kartı 21k
aynı 700w kasa 3k
ssd 4.2k
aynı sıvı soğutma 4.7k
43.9kya denk geliyor 4070 sistem
ekipmanlarını da eklersek 51554 civarı bir şeye denk geliyor aynı paraya sade işlemciden %10 kısıp ekran kartını %100 arttırma şeklinde tavsiyem böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?