isterseniz bakabilirsiniz %13 darboğaz var 1080pöncelikle dostum bu işlemci bu ekran kartı darboğaz yapması mümkün değil. ikincisi ise sana tavsiyem üzerine ekleme yap ya da işlemciyi R5 2600e indirip rami 16 yap. genel olarak güzel bir sistem
Maaleser bekliycek zamanım yok aciliyetten borç aldım paranın yarısını iti bir sistem olmasını istiyorum bu sistem uygunmudur daha iyisi varmıdırBiraz daha bekle ekran kartı fiyatları giderek düşecek. Yavaştan stok sorunları hallediliyor ve madencilerin zorlukları arttıkları için miningten çekiliyorlar
Öncelikle dostum 1050ti ile güncel oyunlardan pek bir şey bekleme ama fakat ramlerini en az 16 yapmalısın ne olursa olsun, SSD'de alman gerekiyor bunu unutma paradan kısayım diye HDD almanı önermem.Maaleser bekliycek zamanım yok aciliyetten borç aldım paranın yarısını iti bir sistem olmasını istiyorum bu sistem uygunmudur daha iyisi varmıdır
Sitemde ssd bulunuyor zaten ama bu fiyata uygunmudur veya daha iyisini bulabilirmiyimÖncelikle dostum 1050ti ile güncel oyunlardan pek bir şey bekleme ama fakat ramlerini en az 16 yapmalısın ne olursa olsun, SSD'de alman gerekiyor bunu unutma paradan kısayım diye HDD almanı önermem.
https://memoryhackers.org/konular/yeni-alacagim-sistem-darbogaz-yapar-mi.215074/ burda neden oyle gozukuyoryav kardeşim r5 3600 gibi bir işlemci gtx 1050ti a darboğaz yapmaz kimden nereden gördüysen yanlış anlamışsın öyle bir ihtimale yok.ryzen işlemciler ram ister tek kanal 8gb ram kullanırsan oyunlarda çok büyük bir fps kaybı yaşarsın çift kanal 16gb ram(8x2) kullanırsan 8gb ram ile 70fps aldığın oyunda 100fpslere bile çıkabilirsin ryzen işlemciler çift kanal ramlerle birlikte asıl performanısını ortaya koyar alacağın sistemin güç kaynağıda önemli 80+ sertifikalı psu almaya öncelik ver iyi forumlar
Daha iyi bir sistem tavsiyen varmıdırGTX 1050 Tİ öldü öncellikle aldığında pişmanlık yaşıcaksın ve ryzen işlemci kullandığın için 16 gb ram kullanman senin için çok daha iyi olur fps açıcısından.
sadece 6.5 bin lira hem 144 hz monitor alım hem iyi sistem alamazsın sadece 6.5 lira kasaya vermen gerek iyi bir sistem istiyosan zadten konuda belirttiğin sistemi alırsan her geç pişmanlık yaşarsın benim görüşüm bende geforce gtx 1650 var ben bile değiştirmek istiyorum sen düşün önerdiğime sisteme gelirsekDaha iyi bir sistem tavsiyen varmıdır
Normalde dediklerine saçma kafasıyla bakmıştım sistemi alıcaktım araştırınca dediğin gibiymiş çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için cidden çok pişman olurdum ne kadar teşekkür etsem azsadece 6.5 bin lira hem 144 hz monitor alım hem iyi sistem alamazsın sadece 6.5 lira kasaya vermen gerek iyi bir sistem istiyosan zadten konuda belirttiğin sistemi alırsan her geç pişmanlık yaşarsın benim görüşüm bende geforce gtx 1650 var ben bile değiştirmek istiyorum sen düşün önerdiğime sisteme gelirsekBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBuna bir tane daha aynı ramden ekleyim bitane daha 500 gblik ssd eklersen kasa tamam.
1050ti medium bir kart hala 3-4 yılı var amd işlemci evet ama apu değil dual channel rame gerek yok ?GTX 1050 Tİ öldü öncellikle aldığında pişmanlık yaşıcaksın ve ryzen işlemci kullandığın için 16 gb ram kullanman senin için çok daha iyi olur fps açıcısından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?