saçma bi cevap vermişsiniz hocam 2. el sistemler 0lardan daha uygun olabilir, 0da 1.500tl gtx1050 2. elde 800tl falan. Ayrıca öyle letgo, sahibinden gibi sitelerde kolay kolay dolandırıcılık olmuyor.2. el alma söyliyim sıfır pcler 2. el pclerden kat kat iyi
dostum o zaman herkes 2.el alsın sıfır pcye ne gerek varsaçma bi cevap vermişsiniz hocam 2. el sistemler 0lardan daha uygun olabilir, 0da 1.500tl gtx1050 2. elde 800tl falan. Ayrıca öyle letgo, sahibinden gibi sitelerde kolay kolay dolandırıcılık olmuyor.
Ve ayrıca 2. el topla ama daha güzeli topla bu sistem kötü. 2500e ben gtx1060lı sistem topladıydımsaçma bi cevap vermişsiniz hocam 2. el sistemler 0lardan daha uygun olabilir, 0da 1.500tl gtx1050 2. elde 800tl falan. Ayrıca öyle letgo, sahibinden gibi sitelerde kolay kolay dolandırıcılık olmuyor.
Parası olan alır hocam 0?dostum o zaman herkes 2.el alsın sıfır pcye ne gerek var
niye kardeşim parası olanda parasına uygun 2.el pc alsın ozamanVe ayrıca 2. el topla ama daha güzeli topla bu sistem kötü. 2500e ben gtx1060lı sistem topladıydım
Parası olan alır hocam 0?
Bilmiyorum 3000 - 2500 arasıKardeşim Haklısın da 2500 TL bütçe sıfır kasa yani oynamalık böyle güzel bir kasa hem bulamadım Ya açıkçası
Sence fiyatı nedir kardeşim daha almadım da ona göre bir teklif sunacağım Gerçekten hak ettiği fiyatı söyler misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?