Uzman Üye
ELİNDE OLAN ARKADAŞ VARSA BİLGİLENDİRİSE ÇOK SEVİNİRİM ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM Bİ KLAVYE
Moderatörün son düzenlenenleri:
kanka 1.499,00 TLFiyatı kaç TL bunun?
Kardeşim Razer'den bahsediyoruz sen hiç 100-200 liralık razer klavye gördün mü?alınmaz o fiyata çok daha iyilerini biliyorum
Çok doğru söylüyor 200 liraya enson razer satan bi reis vardı ondan arkadaşım almışdı avec av-kb8003m çıkmışşdıKardeşim Razer'den bahsediyoruz sen hiç 100-200 liralık razer klavye gördün mü?
Eyvallah cigerimEğer Yeteri Kadar Durumun Varsa Tabii Ki Alabilirsin İstersen Ama Yinede Razer Blackwidow Chroma v2 fln var alırsın kalite farkı fazla yoktur hemde cebinde 700-800 civarı parada kalır diye düşünüyorum
Dolar değil kanka zaten TL olarak 1.500 :>Dparasından dolayı deymez çunkü dolar 4 lira abicim
kanka lol oynuyorsun ya orda hani alan var boş oraya combo ekliyorsun mesela lee sin insec combosu q q ward w r ekliyorsun oraya bi basıyorsun comboyu yapıyor o durumdan çok iyiBu ne robot mu klavye mi alma bence
valla ben lol oynamadığım için bişi anlamadım ama bu robotkanka lol oynuyorsun ya orda hani alan var boş oraya combo ekliyorsun mesela lee sin insec combosu q q ward w r ekliyorsun oraya bi basıyorsun comboyu yapıyor o durumdan çok iyi