Açıkçası öyle düşünmüyorum. Valorant csgoya göre aimi daha geride bir oyun bence. Uçan kaçan her yerde. Daha zevkli olduğu kaçınılmaz gerçek evet fakat bilmiyorum bana öyle geliyor.Aim kadar skill kullanımı da önemli olduğu için
valorant biraz daha akıcı cs go biraz valoya karşı ağır kalıyorAçıkçası öyle düşünmüyorum. Valorant csgoya göre aimi daha geride bir oyun bence. Uçan kaçan her yerde. Daha zevkli olduğu kaçınılmaz gerçek evet fakat bilmiyorum bana öyle geliyor.
Hile karşılaştırmada bir etken midir sence? Yani grafikler, oynama yerine hileyi eleştirmek saçma geliyorBir taraf valorantın kolay olduğunu söylüyor koşarak vurma vs bir taraf ise de cs nin spreyleri kolay hilesi çok gibi etkenler .
En büyük etkenlerden biri bence hile koruması .Hile karşılaştırmada bir etken midir sence? Yani grafikler, oynama yerine hileyi eleştirmek saçma geliyor
Ne kadar hile koruması olsa da bir şekilde oluşturulur yine hile, yani o da bir etken ama oyuncuların karşılaştığı şeyler genel olarak bu skiller vs.En büyük etkenlerden biri bence hile koruması .
Yani evet daha çok oyunlar değil de piyasanın toxicliği kapışıyorYa kanka şu şekilde çoğu kişi cs yi bırakıp valoranta geçtiği için ve cs ye rakip bir fps oyunu olduğu için insanların tabi bi tık zoruna gidiyor. Mesela yıllardır mc oynuyosun mc ye rakip bi oyun çıkıyo çoğu kişi gidiyo kalanlar gidenlere sinirli bunun gibi düşün.
oyun biraz yıllandıktan sonra alışılır diyeceğim de riot oyunları yıllandıkça bozuluyor o yüzden ağzımı açmıyorumYani evet daha çok oyunlar değil de piyasanın toxicliği kapışıyor