Burası Survivor burada her şey gerçek
Seçkin Üye
Din kadını geride bırakır ancak vicdanım ayrım yapmaz .Bu soru oldukça ünlü bir sorudur.
Bu soruyu Memoryhackers topluluğuna sunmayı kendime görev bildim .
Soruyu daha iyi anlamanız için anket oluşturacağım cevaplardan anlarsınız . ( oylamayı unutmayın <3 )
benim vicdanım taze 18 yaşındayımDin konusun da köreldiğimiz için ve vicdanımız eskisi gibi olmadığından. Kişiden kişiye değişir bence
Din konusun da köreldiğimiz için ve vicdanımız eskisi gibi olmadığından. Kişiden kişiye değişir bence
benimkidebenim vicdanım taze 18 yaşındayım
Bencede haklısınAhlak bilimle açıklanabilen bir şey. Ben dinin ahlakı daha da düşürdüğü kanaatındayım.
Dinimiz yani müslümanlık kadını toplumdan soyuluyor gibiAhlak bilimle açıklanabilen bir şey. Ben dinin ahlakı daha da düşürdüğü kanaatındayım.
ayneeen de o zaman neden vicdan a vermedin ?vicdanı neyse insan öyle davranır
oy kullanırmısın oy oranını merak ediyorumdostum vıcdanınız nasılsa ınsan da öyle davranır gıbı
yanlış vermişim :dayneeen de o zaman neden vicdan a vermedin ?
Post automatically merged:
din konusunda konuşmak serbest mi bilmiyorum ancak hiç sorgulamayı aklından geçirdin mi ? Çünkü islam dininin emrettiğine göre sorgulamak gerekiyorKafa kurcalamaya gerek yok Hocam bana göre en mantıklısı dinin ne emrediyorsa o şekilde yaşamaktır...
Başka söze gerek yok
♥♥♥
dini konu ve mesaj yasakdin konusunda konuşmak serbest mi bilmiyorum ancak hiç sorgulamayı aklından geçirdin mi ? Çünkü islam dininin emrettiğine göre sorgulamak gerekiyor
Anladım teşekkürler en iyisi ağzımı sıkıca bağlamakdini konu ve mesaj yasak
Bence bu konuya hiç girmeyelim yeri değil ama dediğinde haklısın dostumdin konusunda konuşmak serbest mi bilmiyorum ancak hiç sorgulamayı aklından geçirdin mi ? Çünkü islam dininin emrettiğine göre sorgulamak gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?