Sizce Forumda Nasıl Biriyim Açıklayın ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Beyler sizden forumda nasıl biri olduğumu ne işe yaradığımı bi söylerseniz yada hatalarım kusurlarımı yada ne yapmam gerektiği veya yapmamam gerektiğini söylerseniz sevinirim :)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bence hiçbir yanlışını göremedim arada dallamalar geliyo onlarıda güzel gömüyorsun şahsen seni forumda görmek çok güzel :)
bide WoLLeG okunuşu Wallheg gibi xD

NULL
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hocam uzun vadeli tanıyamadım lakin bi zararınıda görmedim forum için yararlı mesajlar konulardan başka birşeyini görmedim böyle devam :)

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Mühabbetini seviyorum +
İyi birisisin +
Fakat şu uyarı yememeye dikkat et kanki +

- Yönünü bilmiyorum MoRuQ

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Mühabbetini seviyorum +
İyi birisisin +
Fakat şu uyarı yememeye dikkat et kanki +

- Yönünü bilmiyorum MoRuQ
Kanka bu yorumun için teşekkür ederim :)
Uyarı daha yemedim la :) Millete yardımcı olmaktan uyarımı yiyecem :)

Cansın :*

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şu anlık forum üzerinde baya aktifsin.Simdilik hakkında bildiklerim bu kadar

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ben iyi bir insan olduğuna inanıyorum kimseye de bir saygısızlık yaptığını görmedim mantıklı ve yerinde yorumlar yapıyorsun.Hocam ne işe yarıyorum diye soru mu olur robot musun sen :D iyi birisin işte seni tanımak isterim yiğidim

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Hiçbir yanlışını görmedim,hata yapanı görünce uyarıyorsun işte her yönünle iyisin :D

Şu Soluduğun Gerçekler Bu Leş Dünyanın’ta Kendisi
Süper Üye
Sosyal
8 HİZMET YILI
Beyler sizden forumda nasıl biri olduğumu ne işe yaradığımı bi söylerseniz yada hatalarım kusurlarımı yada ne yapmam gerektiği veya yapmamam gerektiğini söylerseniz sevinirim :)
benden daha iyisin adamın dibisin helal olsun

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Forumda birkaç kez karşılaştık. Yazdığın çoğu Wolftü hilesini kullandım. Hepsi olumlu sonuç verdi. Onun dışında forumda hiç kimseye karşı saygısız davrandığını görmedim. Herkese iyi niyet ile yaklaştın. Karşındaki kişi sana küfür etse bile sen argo/kaba bir dil kullanmadan güzel bir ile cevap verip sadece şikayet etmek ile yetindin. Foruma senin gibi daha fazla insan lazım. Forum için değerli birisin. Hiç bir zaman egolu davrandığını ya da kodladığın hileler ile övündüğünü görmedim. Bana göre sen bu forumda ki iyi insanlardan birisisin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Forumda birkaç kez karşılaştık. Yazdığın çoğu Wolftü hilesini kullandım. Hepsi olumlu sonuç verdi. Onun dışında forumda hiç kimseye karşı saygısız davrandığını görmedim. Herkese iyi niyet ile yaklaştın. Karşındaki kişi sana küfür etse bile sen argo/kaba bir dil kullanmadan güzel bir ile cevap verip sadece şikayet etmek ile yetindin. Foruma senin gibi daha fazla insan lazım. Forum için değerli birisin. Hiç bir zaman egolu davrandığını ya da kodladığın hileler ile övündüğünü görmedim. Bana göre sen bu forumda ki iyi insanlardan birisisin.
Teşekkürler bu güzel yorumun için elimden geleni yapmaya çalışıyorum :) Seviliyosun :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Ben iyi bir insan olduğuna inanıyorum kimseye de bir saygısızlık yaptığını görmedim mantıklı ve yerinde yorumlar yapıyorsun.Hocam ne işe yarıyorum diye soru mu olur robot musun sen :D iyi birisin işte seni tanımak isterim yiğidim
Teşekkür ederim kardeşim bu güzel yorumun için pm den tanışalım aga :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...