hocam fps katkısı yüksek olur mu darboğaz yapar mı mesela kesin olursa alacağım şimdi anakartım destekliyor mu ram bence yetersiz kalıyor gibi sizce almalı mıyımgtx 1050 al hocam
takıldığınız yeri söyleyin açıklayayım hocamçok karmaşık
yapar hocam kusura bakma msi r7 250 alabilirsin hocam darboğaz olmazhocam fps katkısı yüksek olur mu darboğaz yapar mı mesela kesin olursa alacağım şimdi anakartım destekliyor mu ram bence yetersiz kalıyor gibi sizce almalı mıyım
takıldığınız yeri söyleyin açıklayayım hocam
bu sistemlerin karışıklığınıda ben hala çözemedim
önerebileceğiniz 3000 tl bandında ytüksek performans veren bil bilgisiyar kasası önerebilirisinizBence sistemini komple değiştirsen daha iyi olur. Şu an bilgisayarını satıp üstüne para ekleyip sorunsuz güzel bir kasa alabilirsin. Şimdi ekran kartı değiştir desem başka sorunlar da çıkacaktır.
önerebileceğiniz 3000 tl bandında bi sistem varsa önerilerinizi alabilirim teşekkür ederimyapar hocam kusura bakma msi r7 250 alabilirsin hocam darboğaz olmaz
3000 tl bandından sistem öneriniz varsa değerlendirebilirim teşekkür ederimönce psu sonra anakart sonra işlemci sonra ram en son ekran kartı al
işlemci ryzen 3 1200
anakart a320m a pro
önerebileceğiniz 3000 tl bandında ytüksek performans veren bil bilgisiyar kasası önerebilirisiniz
Post automatically merged:
önerebileceğiniz 3000 tl bandında bi sistem varsa önerilerinizi alabilirim teşekkür ederim
Post automatically merged:
3000 tl bandından sistem öneriniz varsa değerlendirebilirim teşekkür ederim
teşekkür ederim değerlendireceğim emeğine sağlık <32. el rx570 : 1000TL
Sıfır Gametech velar rgb kasa + 600w 80+ psu :750TL
Sıfır i3 9100f : 863TL
Sıfır XPG Gammix 3000mhz D30 Ram : 308TL
MSI H310M PRO ANAKART : 589TL
Toplam 3500küsür tutuyor parçaları 2.el alarak fiyatı 3100 3200e kadar düşürebilirsiniz
Yada direk size bulduğum 2.el sistemi alabilirisinix rx560dan daha performanslı bir sistem
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?