Durumunu ortaya koyarsak iPhone almak saçma yeni model çıkarttıkları için eski telefonları yavaşlatıyor bir arkadaş 7 önermiş ama bence şuan 7 almamda mantıklı değil hem kamera hem fiyat açısından Xiaomi daha iyi diye düşünüyorum ayrıca her model de varmı bilmiyorum ama mi 9t modeli iPhone gibi kullanılabiliyorBiliyoruz ki Iphone marka telefonların içi açıldığı zaman eskisi gibi olmuyor aynı kemal sunalın filminde yama yapma olayı gibi birşey oldu mu geri tutmuyor.
Sizce Iphone 2.el mi Sıfır mi almalıyım ama maddi durumum çok iyi değil hemen alacağımdan değil sadece düşünmek açısından yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
Iphone almanı kesinlikle tavsiye ediyorum neredeyse 13 senedir iphone kullanıyorum ve çok memnunum android telefonlardan çok daha farklı hiç donmuyor kasmıyor en azından. Ve ben ikinci el almanı tavsiye etmiyorum çünkü güven olmuyor belki paramparça oldu da yeniden yapıldı o yüzden en iyisi sıfır almak verdiğin paraya üzülme çümkü zaten seni en az 7-8 sene götürebilicek bir telefon eğer bütçen fazla yoksa en son çıkan moodelini değil de bir altını ya da iki altını almayı tavsiye ederim 64gb da yeterli ayrıca 128gb almaya falan da gerek yokBiliyoruz ki Iphone marka telefonların içi açıldığı zaman eskisi gibi olmuyor aynı kemal sunalın filminde yama yapma olayı gibi birşey oldu mu geri tutmuyor.
Sizce Iphone 2.el mi Sıfır mi almalıyım ama maddi durumum çok iyi değil hemen alacağımdan değil sadece düşünmek açısından yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?