knk diğer sistemleri görsen adamlar nasil fiyatlar istiyor dediğimi anlardinKral diğer sistemleride yazarsan ona göre sana net birşey diyebilirim şuan bu sisteme bakarak diyebileceğim kelime 8k'ya alınmaz o sistem
biliyorum ideal olduğunu diğerleri eskiden aldiklari ve uzun süredir bakmadiklari için bilmiyorlar pahali saniyorlar ama aslinda doğru fiyatRyzen 5 1600, rx580 8GB'lı bir sisteme 3.300 TL verdim bu fiyatlar elbette şu anki kura göre ideal.
Siz bütçenize uygun olanı, sizi zorlamayacak olanı alabilirsiniz.knk diğer sistemleri görsen adamlar nasil fiyatlar istiyor dediğimi anlardin
Post automatically merged:
bil
biliyorum ideal olduğunu diğerleri eskiden aldiklari ve uzun süredir bakmadiklari için bilmiyorlar pahali saniyorlar ama aslinda doğru fiyat
benim şuanda yazdiklarim zorlamiyor zaten bunlarin arasinda çok kaldim amaSiz bütçenize uygun olanı, sizi zorlamayacak olanı alabilirsiniz.
1 kere para vereyim performansta sorun yaşamayayım diyorsanız yazdığınız 9K'lık sistem gayet iyi.benim şuanda yazdiklarim zorlamiyor zaten bunlarin arasinda çok kaldim ama
knk diğer pcleride yazdim onlarada bakabilirsinFiyatlar uçmuş durumda ama şuan ki kura bakıcak olursak 8000tl normal gibi gözüküyo
evet farkindayim ama 8000 tl liğin işlemcisi daha iyi olduğundan şaşirdim hangisi daha iyi olur diye1 kere para vereyim performansta sorun yaşamayayım diyorsanız yazdığınız 9K'lık sistem gayet iyi.
onu düşündüm ve şuanda büyük olasilikla adamla pazarliğa giricem ama adam 10000 bin tl den düşürdüğü için fiyati 9000 az zanediyor normalde doğru fiyat ama ben buna 1 tane 8 lik ram kesin alicam9000TL'lik bilgisayarı eğer ki 8500TL gibi bir fiyata alabilirseniz, bir tane daha RAM eklersiniz ve sistem canavar olur.
Evet almak AMD için en iyisi. Umarım güzel pazarlıkla biraz daha inersin.evet on
onu düşündüm ve şuanda büyük olasilikla adamla pazarliğa giricem ama adam 10000 bin tl den düşürdüğü için fiyati 9000 az zanediyor normalde doğru fiyat ama ben buna 1 tane 8 lik ram kesin alicam
umarim ki öyle olur ama adamin pek yapacağini sanmiyorum ama bu ram işini onunla konuşacağimEvet almak AMD için en iyisi. Umarım güzel pazarlıkla biraz daha inersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?