Teşekkür ederim bilgin için bu konu hakkında biraz tartışılır seninde söylemek istediğin bu galibaŞimdi hocam bu olay kişiden kişiye göre değişir laptop her zaman masaüstüne göre bir tık pahalı oluyor bana sorarsan ben masaüstü derim çünkü olay şu laptopta çok fazla para o kadar iyi larca performans kalite masaüstünde ise az para daha iyi kalite iyi parça demek örnek vermek gerekirse 5 k lik bir laptop oyunları dona dona oynatırken 5 k lik bir masaüstü pc high ayarlarda oyun oynatır laptop bilgisayarın bir avantajı taşınmasıdır bunun dışında istek ve kişinin zevki başka bir tutulur yanı yoktur
Aynen öyle hocam ama bazı leptoplarda masaüstü kadar performans veriyorŞimdi hocam bu olay kişiden kişiye göre değişir laptop her zaman masaüstüne göre bir tık pahalı oluyor bana sorarsan ben masaüstü derim çünkü olay şu laptopta çok fazla para o kadar iyi parça performans kalite masaüstünde ise az para daha iyi kalite iyi parça demek örnek vermek gerekirse 5 k lik bir laptop oyunları dona dona oynatırken 5 k lik bir masaüstü pc high ayarlarda oyun oynatır laptop bilgisayarın bir avantajı taşınmasıdır bunun dışında istek ve kişinin zevki başka bir tutulur yanı yoktur
Anladım kral teşekkür ederim değerlendireceğim laptop'un performansında aciz değilim maşşallahı var fakat biraz benim gözüm yükseklerde heralde bana artık yetmiyor diyebilirim bir iki tık daha yükseltmeyi düşünüyorum fakat bildiğin gibi laptoplar'da yükseltme gibi bir şey yokEğer bilgisayarın sabit bir kenarda sürekli duracak ise masaüstü alabilirsin, ama yok ben istediğim yerde alıyım bilgisayarı ve kullanıyım dersen laptop, örnek veriyim laptop aldın oyunun oynuyorsun ardından canın sıkıldı ve yatağa geçip dizi izlemek istedin, alırsın laptopu miss izlersin dizini masaüstü pc'de böyle bir durum yok ha dersen yatağama kadar monitör götürürüm sen bilirsin, açıkcası performansından memnun isen laptop kalsın ha bütçen var ise de üst seviyeleleri al, örnek şuan bende monster abra a5 15.8.3 kullanıyorum aktif olarak gündüzleri ofise gidip geliyorum ve yanımda taşıyorum laptop kullanmaktan açıkcası çok memnunum eski masaüstü sistem ise 3 yıl önceki i7 3770k 16gb ram gtx980 vardı bu saatten sonra da masaüstü pcye gececigimi hiç zannetmiyorum. Tamamen bu seçim açıkcası sana kalmış yok ben bilgisayarım sabit kalsın sat masaüstü pc al, eğer dersen bu şekilde memnumum kullanmaya devam et. Tahminime göre o laptopu satmak istediğinde ise 4-5k arası fiyat çıkar max 2.el olarak 6-7k'ya da ona benzer bi sıfır sistem almak istesen şuanlık alamayabilirsin. Bence bir süre daha devam et bu şekilde. Yada ekstra fikir olarak laptop kalsın, para biriktir masaüstü pc topla
Şimdi şöyle benim mağzam var ve bütün gün oturuyorum eğer desktop alırsam sadece evde kullanabileceğim fakat şu anda laptop var ve mağzaya getirip kurabiliyorum acaba diyorum satıp 4-5k ya üstüne para ekleyip bir iki tık daha iyisinimi alsam diyorumEvde oynarım diyorsan masaüstü al ama ben sağ sola giderim orayada götürürüm diyorsan laptop al ama benim tercihim masaüstü olurdu kafan rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?