- Yasaklandı
-
Bu sistemler hakkında pek bir bilgim yok ancak Metin2 ile bayağı bir bağım var. Metin2, yüksek oyuncuya bile dayanamazken, aynı oyun motoru üzerinden grafik geliştirme yapmaları pek mümkün gözükmüyor. Üstüne üstlük, kendine has yapısını kaybetmekten çekiniyorlar.
kanka bence grafik geliştirmesi olsa oyuncu sayısı daha çok düşer.
Metin2 için olmaz. Kaç sene oynadın bilmiyorum fakat, fileslar değiştiği zaman bile bazı skillerin animasyonlarını değiştirdiler farklı sunucular ve çoğunluk beğenmedi. O yüzden OLD-TYPE sunucular son zamanlarda iyice artmaya başladı. Bir efsaneyi değiştirmek tamamen hata olacaktır.yeni motora geçebilirdiler yeni grafik yapınca neden kendine has yapısını kaybetsinki grafiklerin güzel olması demek daha oyuncu kazanmak demek mesela unreal engine motoru falan kullansalardı grafikler efsane ötesi olurdu
Metin2 için olmaz. Kaç sene oynadın bilmiyorum fakat, fileslar değiştiği zaman bile bazı skillerin animasyonlarını değiştirdiler farklı sunucular ve çoğunluk beğenmedi. O yüzden OLD-TYPE sunucular son zamanlarda iyice artmaya başladı. Bir efsaneyi değiştirmek tamamen hata olacaktır.
Bazi oyunlarin komple gorunusunu degistiremezsin cunku disardan bakildiginda o oyun aslinda oyle taninmistir o yuzden sen bugun metin2 yi guncellesen gorunusunu millet bune der
adamlar kendileri hile satıyorşirketi batırdılar diye biliyorum bütçeleri yoktur diye düşünüyorum
hocam yeni motora geçmek demek oyunu sıfırdan tekrar yapmak demek kimse de yapmaz oyunu sıfırdanyeni motora geçebilirdiler yeni grafik yapınca neden kendine has yapısını kaybetsinki grafiklerin güzel olması demek daha oyuncu kazanmak demek mesela unreal engine motoru falan kullansalardı grafikler efsane ötesi olurdu
minecraft gibi düşün bugün foto realsım seviyesinde minecraft yaparlar paralı var ama satmaz çünkü minecraftın ikonik bir görünümü varniye öyle diyorsunki yeni grafik demek yeni heyecan demek değilmi ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?