Sizce Metin2 için neden grafik güncellemesi yapılmıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Adamlar yıllardan beri hep aynı grafikleri kullanıyorlar, yıl olmuş 2023. Oyunun grafikleri hâlâ rezalet ötesinde. Sanki çizgi film oyunu gibi. İsteseler grafikleri çok güzel yapabilirler. Sizce neden yapmıyorlar? Hem oyun daha çok tutmaz mıydı öyle?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Bu sistemler hakkında pek bir bilgim yok ancak Metin2 ile bayağı bir bağım var. Metin2, yüksek oyuncuya bile dayanamazken, aynı oyun motoru üzerinden grafik geliştirme yapmaları pek mümkün gözükmüyor. Üstüne üstlük, kendine has yapısını kaybetmekten çekiniyorlar.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
kanka bence grafik geliştirmesi olsa oyuncu sayısı daha çok düşer.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI

yeni motora geçebilirdiler yeni grafik yapınca neden kendine has yapısını kaybetsinki grafiklerin güzel olması demek daha oyuncu kazanmak demek mesela unreal engine motoru falan kullansalardı grafikler efsane ötesi olurdu

kanka bence grafik geliştirmesi olsa oyuncu sayısı daha çok düşer.

niye öyle diyorsunki yeni grafik demek yeni heyecan demek değilmi ne alaka

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bazi oyunlarin komple gorunusunu degistiremezsin cunku disardan bakildiginda o oyun aslinda oyle taninmistir o yuzden sen bugun metin2 yi guncellesen gorunusunu millet bune der

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
yeni motora geçebilirdiler yeni grafik yapınca neden kendine has yapısını kaybetsinki grafiklerin güzel olması demek daha oyuncu kazanmak demek mesela unreal engine motoru falan kullansalardı grafikler efsane ötesi olurdu
Metin2 için olmaz. Kaç sene oynadın bilmiyorum fakat, fileslar değiştiği zaman bile bazı skillerin animasyonlarını değiştirdiler farklı sunucular ve çoğunluk beğenmedi. O yüzden OLD-TYPE sunucular son zamanlarda iyice artmaya başladı. Bir efsaneyi değiştirmek tamamen hata olacaktır.

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
işte kanka onu knight ve mt2 gibi oyunlarda olmaz. benim görüşümce
ki şöyle de bişey var zaten eskiden beridir değişen çok şey oldu edile dönemleri en güzel dönemiydi ben şuan ki dönemi bile sevemediğim için oynamıyorum eskiden zevk vardı şimdi sadece para ve ekstra görsellik

Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
şirketi batırdılar diye biliyorum bütçeleri yoktur diye düşünüyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
torpille gm dagıtmaktan baska bi iş yaptıkları yok ki

Banlı Üye
3 HİZMET YILI

skillerin animasyonlarını değiştirmeye gerek yokki sadece oyun hd grafikli olsa o bile yeterdi mesela yaratıklar doğa ve karakterler hd görünümlü olsa o bile yeter çünkü grafikler aşırı derecede kötü ve pusarık görünüyor

Bazi oyunlarin komple gorunusunu degistiremezsin cunku disardan bakildiginda o oyun aslinda oyle taninmistir o yuzden sen bugun metin2 yi guncellesen gorunusunu millet bune der

e iyide şimdide kötü görünüyor ne fark ederki bir 2023 yılına o grafiklere sahip bir oyun yakışırmı sence bi düşünsene sırf grafikten oynamazlar

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Oyun geliştiricileri ve şirketleri, oyun grafikleri ve teknolojileri üzerinde sürekli olarak çalışırlar ve yeni teknolojilere uyum sağlamaya çabalarlar. Ancak, bir oyun grafikleri hakkında birkaç factor göz önünde bulundurulmalıdır: 1. **Geliştirme süreci ve zamanı**:

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam yeni motora geçmek demek oyunu sıfırdan tekrar yapmak demek kimse de yapmaz oyunu sıfırdan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
oynayan kişiler kemik kitle öyle seviyor değşirse sevmez kimse oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Oynayan kişilerin çoğunun sitemi kötü zaten ve artık o kadar oyuna yüklenmiyor çektiler ellerini ayaklarını

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
oyuncu sayısı az bide kendi sunucularında oynayan yok .

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
eski nostajsini bozmamak için bence

Üye
2 HİZMET YILI
bence eski oyunlara göre metin 2 nin grafikleri çok güzel ben çok beğeniyorum intetnet kafelerderde oynuyodum ve sarıyodu o grafikler le ahh eski günler ah
bide bence grafiklere güzel bana bakılırsa ban a göre yani

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
niye öyle diyorsunki yeni grafik demek yeni heyecan demek değilmi ne alaka
minecraft gibi düşün bugün foto realsım seviyesinde minecraft yaparlar paralı var ama satmaz çünkü minecraftın ikonik bir görünümü var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...