Sizce Nasıl Bir Telefon Almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aka rxckstar
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
poco x3 pro burdakiler birşey bilmeden konuşuyo en iyisi bunda oynarsın ipon 12 mini pocodan sonra geliyor

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
iphone kesinlikle 4 sene önce aldığım se 2 bile hala tüm oyunlarda sabit 60 fps veriyor pubg m dahil

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
iphone rekabetçi oyunlar içn fps açısından gayeti iyi

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyun performansı ön planda olan bir telefon arıyorsanız, aşağıdaki telefon modelleri güçlü donanımları ve geniş ekranlarıyla bilinir:

1. Asus ROG Phone serisi: Asus, ROG (Republic of Gamers) markası altında özel olarak oyun odaklı telefonlar üretiyor. Bu telefonlar genellikle yüksek ekran yenileme hızları, hızlı işlemciler ve optimize edilmiş soğutma sistemleri gibi özelliklere sahiptir.
  2. OnePlus serisi: OnePlus telefonları genellikle güçlü işlemcilere ve akıcı bir kullanıcı deneyimine odaklanır. OnePlus 9 ve 9 Pro gibi modeller, yüksek performanslı Snapdragon işlemciler ve hızlı ekran yenileme hızları ile dikkat çeker.
  3. Samsung Galaxy S21 Ultra: Samsung'un amiral gemisi modelleri genellikle güçlü donanımlara sahiptir. Galaxy S21 Ultra, büyük bir ekran, güçlü işlemci ve iyi bir oyun performansı sunar.
  4. iPhone 13 Pro veya iPhone 13 Pro Max: Apple'ın iPhone serisi, güçlü işlemcileri ve optimize edilmiş oyun deneyimi ile bilinir. iOS platformu, birçok popüler oyunu destekler.
  5. Xiaomi Black Shark serisi: Xiaomi'nin Black Shark serisi, özellikle oyun performansına odaklanan bir dizi telefon sunar. Bu telefonlar genellikle özel oyun modları, soğutma sistemleri ve yüksek ekran yenileme hızlarına sahiptir.
Oyun tercihlerinize ve bütçenize bağlı olarak bu modellerden birini seçebilirsiniz.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
çok oyun oynuyor ve telefonun performansı güzel olsun diyorsan xaomi telefonları öneririm özallikle pocco serisi seni hayal kırıklığını uğratmaz ama güncel takip ediyim ortamda havam olsun özellikleri güzel olsun diyosan iphone öneririm şahsen benimde kullandığım iphone 11 hala mükemmel bir şekilde çalışıyor hiç kasma veya donma yaşamadım

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Redmi note 12 kullanıyorum, yağ gibi akıyorum oyunlarda

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
iphone oyunalr ıcın cok ıyı degıl bence android modellerden al

aka bildircan
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
butcen varsa iphone al uzun omurlu ve performansi yuksek 11den sonrasi cok iyi

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kardeşim bütçen varsa eğer direkt iphone 13 pro max al fotoğraf çekmeyi seven sosyal medyayı sık kullanan biriysen oda ha eğer benim fotoyla cartla curtla işim yok diyorsan baba direkt red mi alıcan kalite al redmi 12 pro bak keyfine

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
uzun süreli kullanmak istiyorsan iphone modellerine bakmalısın

Oha Shaco Youtube
Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Oyun içinse samsung ama hava atmak içinse iphone

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben de iphoneye geçmeyi düşünüyorum sadece oyun için değil gerçekten güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...