☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
kardeşim şahsi düşüncem bu aralar pc alma amerika çöküşe gidiyor ilerleyen günlerde doların düşeceğini düşünüyorumArkadaşlar Sizce ne yapmalıyım aklımdaki fikir sistem satıp yeni sistem düzmek ama düzeceğim sistem 5 buluyor 2 . fikir ise yeni bi ekran kartı alıp bide 8 gb ram almak eski ekran kartım 2gb
sistemim sizce iyi mi yoksa satip yeni sistem mi alayım veyahut yüsek ekran kartı ve ram mı alayım sizce sistem nasıl Ekli dosyayı görüntüle 45426
Reis aynı öyle düşünüyorum şuan ekonomik çok kötü düzelme durumu zor rx580 almayı düşünüyorum 8gb olan dan kendi ram 8 bide ona 16 veya 8 alıp takicam SSD 120 GBBütçen varsa topla fakat oyun icin iyi bir performans almak istiyorsan pc yi 2x8 yap 16 ram yap ekran kartini rx al on numara pc olur ram bile farkeder fakat önemli olan ssd dir ssd ne kadar iyi olursa o kadar iyi olur
♦♥♥♥♦
Ssd sana yetmez sana diyeyim baştan en az 240 gb falan lazım ki win 10 ve yükleyeceğin oyunlari rahat oynayasın dostumReis aynı öyle düşünüyorum şuan ekonomik çok kötü düzelme durumu zor rx580 almayı düşünüyorum 8gb olan dan kendi ram 8 bide ona 16 veya 8 alıp takicam SSD 120 GB
Yeni nesil oyunları oynicaksan yeni bir sistem diz benceArkadaşlar Sizce ne yapmalıyım aklımdaki fikir sistem satıp yeni sistem düzmek ama düzeceğim sistem 5 buluyor 2 . fikir ise yeni bi ekran kartı alıp bide 8 gb ram almak eski ekran kartım 2gb
sistemim sizce iyi mi yoksa satip yeni sistem mi alayım veyahut yüsek ekran kartı ve ram mı alayım sizce sistem nasıl Ekli dosyayı görüntüle 45426
onu hallederim inş ama dediğim gibi sistem düzeceğime sağlam ekran kartı ve ram alalsam yeterli diye düşünüyorumSsd sana yetmez sana diyeyim baştan en az 240 gb falan lazım ki win 10 ve yükleyeceğin oyunlari rahat oynayasın dostum
♦♥♥♥♦
kardeşim ekonomik durum biliyorsun düzeceğim sistem 5 bin tutuyor suanButcem olsa ben pc dızerdım eger butcen yoksa kardesım ekran kartı al 6 gb sana yeterlı olur
Ram ekran kartı ve ssd yeterli olur senin için dostumonu hallederim inş ama dediğim gibi sistem düzeceğime sağlam ekran kartı ve ram alalsam yeterli diye düşünüyorum
Post automatically merged:
kardeşim ekonomik durum biliyorsun düzeceğim sistem 5 bin tutuyor suan
e o işlemci ekran kartını nasıl besleyecek?kardeşim ekran kartı ile ram al yeter o pc hızlanır
nasıl mı beliycek adamlar 1300 1200 ile yapıyor youtube videolara bak istersene o işlemci ekran kartını nasıl besleyecek?
onlar sen al diye yapar 6 ay sonra işlemciyi eline alırsın. randımanlı çalışmaz ki ısınır? onlar ticari zekasını konusturuyor sadece.nasıl mı beliycek adamlar 1300 1200 ile yapıyor youtube videolara bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?