Sizce PC nin fiyatını nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
dddr3 ramlere artık sıcak bakmıyorum ddd4 ram olsa güzel kasa

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bu gibi firmalara para kaptırmayın 1156p soketmi kaldı artık günümüzde, DDR3 sistemler mi kaldı Upgrade dahi edemezsiniz artık parça bulmasıda epey sıkıntı bulduğunuz parçalarda çıkma parçalar olur anca. Burada bilgisayardan gram anlamayan arkadaşlar gelip boş mesajlar atmışlar bu tip kişilere İntel Core i7 deyince akan sular duruyor ama durum öyle değil size İntel Core İ7 diye satılan işlemci 1.nesil Clarkdale bir işlemci günümüz için oldukça yetersiz, koyulan ekran kartını dahi kaldırmaya gücü yetmez parçalar çıkma veya çoğu Notebooklardan sökülmüş modifiye anakartlar ile lehimlenmiş işlemcilerden oluşuyor yani masaüstü işlemcisi dahi değil ve sökemiyorsun lehimden ayırman gerekiyor 2000 liraya işini gören fıstık gibi sistem toplarsın hiç olmadı sağlamından 2.el parçalar alır sistemini kendin dizersin. Turbox, Avantaj, Gamyx , Everest ve diğer köy bakkalı edasında satış yapan şirketlerin toplamış olduğu hazır sistemlerin hiçbirini almayın açık ve net söylüyorum paranızı sokağa atarsınız üzerine bir bardak soğuk su içersiniz, yaşadığınız ve yaşayacağınız sinir stresi saymıyorum bile.

LasTears
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Fazla bi performans bekleme ramlarin mhz si düşük anakart en dandigindendir i7 diyo ama kaçıncı nesil belli deil itopyadan asıl pcyi kafan rahat olur en azindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...