- Konuyu başlatan
-
yapmalı mıyımİşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci veya SoC
RAM: 32-bit için 1 gigabayt (GB) veya 64-bit için 2 GB
Sabit disk alanı: 32-bit işletim sistemi için 16 GB, 64-bit için 20 GB
Ekran kartı: DirectX 9 veya sonrası (WWDM 1.0 sürücüsüyle)
Ekran çözünürlüğü: 1024 x 600
window 10 is faster than window 7
Bilgisayarın bu özellikleri karşılıyorsa yapabılırsın !yapmalı mıyım
dostum daha öncede win 10 kullandım ilk çıktığı zamanlar şimdi daha iyi olmuştur diye düşünüyorumdostum sşstemin düşük bence win 8,1 de kal oyunlarda daha iyi olur
fazla oyun oynadığım yok zaten belirli oyunları oynuyorum hikaye bazındaoyunlardaki performans için gecme dedim ama özellik olarak wn 10 cok daha iyi
teşekkür ederim dostum kararımı verdim zatenSistemine göre değişir bilgisayar sistemin i3 5. nesil ve üstüyse rahatlıkla kullanabileceğini düşünüyorum win10, win7’den daha yüksek kalite performans açısından o yüzden sistemine güveniyorsan beklemen hata diye düşünüyorum
Bir şey değil İyi Forumlar.teşekkür ederim dostum kararımı verdim zaten
ya internette araştırdım bilgisayar kaldırıyor fakat boş yere cpu ram harcıyor mu hala onu merak ettimilk etapta belki sevmiye bilirsin ama ilerleyen süreçte mutlaka vazgeçilmezin olacak ama dedigim gibi ilk etapta alışasıya kadar zorlana bilirsin.
Tabi öncelik pc'nin kaldırıp kaldırmadı ?
boş yere cpu ram harcıyor derken ? arka plan çalışması fazla evet bunları seceneklerle kısıtlaya bilirsin ama bir çok çalışmanında senin bilmedigin performans arttırmalar için çalıştıgını unutmamalısınya internette araştırdım bilgisayar kaldırıyor fakat boş yere cpu ram harcıyor mu hala onu merak ettim
anladım dostum eyvallah sağolasınboş yere cpu ram harcıyor derken ? arka plan çalışması fazla evet bunları seceneklerle kısıtlaya bilirsin ama bir çok çalışmanında senin bilmedigin performans arttırmalar için çalıştıgını unutmamalısın
böyle yaparak yorum kasamassın dostumWin 10 iyidir
Post automatically merged:
win 10 süperdir
Win 10 muhteşemdir
win 10 kraldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?