Üye
hocam bende böyle düşünüyorum kendi kendime lan sigara içmiyorum 1 porsiyon fazla yiyeyim diyorumEn iyisi sigara içme zararlı
Kardeşim elektronik sigarada meyve tadı alıyosun oda hoşuma gitmiyorHocam en iyisi sigara içmemek ama illa içeceğim diyorsanız elektronik s. daha cazip gibi
Bende aynı şekil hacı normal sigara daha zararlı gibi geliyor içtiğin zaman ben bizim tütüncüden hazır sarılmış alıyorum 8 tl ye normal sigarayla arasında çok fark var ciddenkanka 6 yıllık tütün içicisiyim maddi sıkıntılardan dolayı başladım ama farkettim ki tütün daha iyi tek kötü yanı sarması felan uğraştırıyor ama tadı cidden tekelden güzel
ben ona da güvenmediğim için kendim beğendiğim tütünü alıp kendim sarıyorum kanka alıştım artık 6 yıldır şak şak sarıp duruyom bi oturuyorum 400 tane felan sarıyom 2 hafta götürüyorBende aynı şekil hacı normal sigara daha zararlı gibi geliyor içtiğin zaman ben bizim tütüncüden hazır sarılmış alıyorum 8 tl ye normal sigarayla arasında çok fark var cidden
sendede öylemi tütün sigaraya göre daha hafif geliyor banaben ona da güvenmediğim için kendim beğendiğim tütünü alıp kendim sarıyorum kanka alıştım artık 6 yıldır şak şak sarıp duruyom bi oturuyorum 400 tane felan sarıyom 2 hafta götürüyor
kanka ben çelikhan içiyorum hafif kesmiyor beni ağır içiyorumsendede öylemi tütün sigaraya göre daha hafif geliyor bana
Rahatlık açısından diyorum kankakanka ben çelikhan içiyorum hafif kesmiyor beni ağır içiyorum
evet kanka boğazımı tahriş etmiyor tekeldeki gibi içimi rahat tütününRahatlık açısından diyorum kanka
bende sarma içiyorumKanka bana göre hiç sigara içme fakat illa içeceksen sarma al zaten ucuz sarma öneririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?