Sizce tütün mü sigara mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kral tütün derim neden mi çünkü sarması zahmetli bazen üşeneceksin sarmak için önceden sarıp sakın stok yapma bi anlamı kalmaz gerçekten canın çektiğinde sar ve iç o zaman daha keyifli olacaktır. Üşendiğin için böylece sigara tüketimin azalmış olacak bir nevi.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler ben tütün içiyorum hem ucuz olmasından hemde nedense tütün bana daha hafif daha rahat geliyor ve çoğu tütün içen akrabalarım ve arkadaşlarım normal sigara içenlere göre daha iyi olduğunu belirtiyor aranızda bilgili biri varsa danışalım
abi sigara gibisi varmı tütün de neymiş

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
elektronik candır ya sırf beyinde bitiyor olay. duman atıyor mu atıyor tamamdır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence bırak dostum çok uzun yıllar içtim ve bırakalı 1 sene oldu her şey daha iyi gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Aga sana tavsiyem sıgara ıcmen hıc dogru degıl cıgerlerı bıtırıyo yanı ıccem dıyosan nargıle falan ama tutun ıcme

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
tütün bazı kişilere ağır geliyor ama ben tütün tercih ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Beyler ben tütün içiyorum hem ucuz olmasından hemde nedense tütün bana daha hafif daha rahat geliyor ve çoğu tütün içen akrabalarım ve arkadaşlarım normal sigara içenlere göre daha iyi olduğunu belirtiyor aranızda bilgili biri varsa danışalım
Instark blue iç bütün markali sigaralardan daha iyi

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
parlament içiyorum 1gün dayanmıyor neredeyse ve maddi açıdan sıkıntı yaratmasa da sağlık olarak sıkıntılı. tütün yerine daha az sigara iç daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...