31 Ocak 2023 #61 ALFAWT123 A Süper Üye Katılım 24 Tem 2020 Mesajlar 1,499 Çözümler 4 Tepki puanı 87 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI batuxi31' Alıntı: Şahsen ben valorant'ın hile sistemini beğeniyorum ama bu hile olmıcağı anlamınada gelmez. Genişletmek için tıklayın ... hacı adamlar yapıyor bu sporu harbici sistem güvenli sağlam ve kaliteli olmasına ramen 1 kere açık ortaya çıktımı arkası durmadan geliyor bunlarda pek bişiey yapamıyor ama bence oyun uzun zaman boyunca hilesiz baya dayandı
batuxi31' Alıntı: Şahsen ben valorant'ın hile sistemini beğeniyorum ama bu hile olmıcağı anlamınada gelmez. Genişletmek için tıklayın ... hacı adamlar yapıyor bu sporu harbici sistem güvenli sağlam ve kaliteli olmasına ramen 1 kere açık ortaya çıktımı arkası durmadan geliyor bunlarda pek bişiey yapamıyor ama bence oyun uzun zaman boyunca hilesiz baya dayandı
3 Şub 2023 #62 alildem12 Onaylı Üye Katılım 10 Ara 2020 Mesajlar 54 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 31 5 HİZMET YILI Bence güvenli ama piyasa hacker kaynıyo açığını buluyolar