peki anlattığım gibi 3. bakış açısındamıydı veya ona benzer1 yaşını hatırlamak mümkün mü bilmiyorum da 4 yaşımdayken falan hayal meyal hatırlıyorum hatta 4 yaşımdayken akrabalara misafirliğe gitmişiz akrabanın kızını öpmüşüm KASŞDLGJKALŞDSFGMNŞLDKFJHNM
Evet evet o şekil bir şeydi ama tam adını konduramıyorumpeki anlattığım gibi 3. bakış açısındamıydı veya ona benzer
bununda vardır bir bilimsel açıklamasıEvet evet o şekil bir şeydi ama tam adını konduramıyorum
reis senin çoçukluk biraz tuhaf geçmiş zaten bir bebek 3 yaşından önce birşey hatırlamayaz 3yaşından 6 yaşına kadarki anılarıda geçiçidir emin olamazBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
hatta bana "sen bilmezsin, hatırlamazsın" gibi sorular sorulduğunda anılarımdan onlara bahsettiğimde şaşıranlar oluyordu.
hangi flimki bu ben izlemedim bu flimiBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
hatta bana "sen bilmezsin, hatırlamazsın" gibi sorular sorulduğunda anılarımdan onlara bahsettiğimde şaşıranlar oluyordu.
ne değişik bir fanteziBen nerden baksam bebeklik dönemimde 1 ile 5 yaşına kadar hep üçüncü bakış açısında kendimi izledim gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?