Size de bebek iken vücudunuzu siz değil de başkası kontrol ediyor ve siz üçüncü bakış açısından izliyor gibi oldu mu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bişey dicem sen bebek misin nası bi soru bu neyse olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bende hatırlıyorum la kukla gibiydik .D

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Depersonalizasyon

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu ilginç bir düşünce deneyi. Nasıl olacağını hayal etmek zor, ancak düşünmek için ilginç bir kavram.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Usta bebekliğini anlattıklarında anıların bilinçaltında hatırlıyorsun ve onların anlattıkları gibi 3. Şahıs hayal ediyorsun.
Büyük ihtimal böyledir , aksi takdirde paranormal olaylar yaşamış oluyorsun

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bebeklik dönemini 1 tane anı haricinde hatırlamıyorum fakat söylediğin olayı şuan bile dönem dönem yaşıyorum.Hayat bana çok tuhaf geliyor bir amaç bulamıyorum kendime.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
O yaşlarımı hatırlamıyorum bile

Üye
3 HİZMET YILI
bende arada sırada oluyodu ama bundan efsane bi film konusu çıkar böyle 3 şahıs falan gibi

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Anılarım genelde bu şekilde zaten eskiden TPS miş gibi geliyor .d

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hasbinalalh ya fdoıpafsopjfopasasfss

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aslında mümkün astral seyahat ile ruhun bedenden çıkması ile kendini izleyebilirsin ama beden uyku halinde olur bedenin hareketli halde gördüğünü zannediyorsan hayal görmüşsündür, rüya kontrolü denilen lucid dream var imkansız değil ama o yaşlarda bilinçsizce yapması imkansıza yakın ayrıca bunu hatırlamak da bir o kadar zor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
çok sağlam bilim kurgu filmi çıkar burdan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hocam bazı olayları o kadar fazla dinlersiniz ki sanki o olayı hatırlıyormuş yaşamış gibi olursunuz. Örnek olarak benim 4 yaşımda gece kuzenim ile yatarken altıma ve kuzenimin üzerine işediğimi sabahki olayları o kadar fazla alattılar ki sanki yaşamışım gibi olayı anlatıyordum. Ama olayda olan karakterlerden (eniştem) bazılarını söylüyorum ve olayın gerçekleştiği sırada benden 600km uzakta olduğunu söylüyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka dün ne yediğimi hatırlamıyorum ben, bebeklik dönemlerinizi nasıl hatırlıyorsunuz yav

Shiny ✨
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sinir bilim alanındaki çalışmaları ile ünlü iki bilim insanı, Frankland ve Josselyn tarafından yapılan son çalışmalar, bebeklik döneminde anıların saklandığı beyin devresinin, hızlı nöron büyümesi nedeni ile engellendiğini doğrulamıştır. Bebek büyüdükçe, nörojenez (nöronların doğuş ve üretim süreci) yavaşlar ve böylece hipokampus denge kazanır ve anıları muhafaza etme potansiyeli artar. Frankland’a göre; hayatta yaptığımız pek çok şey, hatırlanmaya değmeyecek sıradanlıktadır. Sağlıklı bir yetişkin hafızasından söz edebilmek için bir şeyleri hatırlama işlevi yanı sıra gereksiz anıların temizlenmesi işlevi de önemlidir. Yani bazı durumlarda unutmak da hafızamızın sağlıklı bir şekilde çalıştığını işareti olabilir.

Bu yüzden bebekken anılarımızı hatırlamayız.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk bebek iken degil ben cocouklugumu hatırlamıyom