TOLGA
Onaylı Üye
kardeşim adamsın diiziy izledim valla son 1 yıldır böyle iyi dizi keyfi yapmamıştımHerkes evde ve sıkılıyorsunuz ve eminim ki izleyecek veya oynayacak bir şey arıyorsunuz bir kaç gün önce bir diziye denk geldim Amazon Çıkışlı bir Dizi Adı The Boys
DC evrenindeki karakterlere odaklı bir dizi tabi biraz dizi dalga amaçlı ve süperkahramanların iyi ve kötü yanlarını eğer süperkahramanlar içimizden olsaydı nasıl olacağını anlatıyor
efekt ses ve görüntüler muhteşem Hikayesi gibi Beğeneceğinizden Eminim Böyle Bir Dizi arıyorsanız bilimkurgu tarzı
önceden uyarayım +18 sahneler vb var üstelik hiçbir efektten kaçınılmamış kan efektleri vb.. ilk bölüme bir göz atın derim
bende bu yüzden paylaştım bende izlememiştimkardeşim adamsın diiziy izledim valla son 1 yıldır böyle iyi dizi keyfi yapmamıştım
Dostum sadece göz at Marvelden de kesitler olabiliyor bazen misal Homelander Kaptan amerikanın ikizi gibi ama işte daha derine girip spoiler vermek istmeiyorumDc evrenine karşı bir duvar gibi sertim ama bunu önerin için izleyeceğim tekrardan teşekkür ederim öneri için
çok güzel dizidirbende önereyem gangnam beauty
izledim ilk günden hepsini fakat sadece 3.sezon iyiydi cidden gerisi çöp 4.sezon iyi olabilir bakıcamBende Öneriyorum The Protector
Ben game of thronesden sonra breaking bad izledim ama pek hosuma gitmediÇok dizi fanı değilimdir ama breaking bad i önerebilirim şu anda suits izliyorum bakalım Bi bitsin onunda dönüşlerin yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?