- Yasaklandı
-
Banlı Üye
gelen level sistemini hic begenmedim eskinden bile hic baremizi olmadigi icin insanlara random leveller verdi ben mesela smurf de silvirla karsilastim adam 300 seviyeydi amma immo rankimda 60 seviyye insanda gore biliyorum yani 300 level olmak 8/25 oyunda olmak demektrilevel sistemi gelmeli
haklisin remake programi ilk halfa kadar olursa daha iyi olur bence ve rahat olur sabah 3 mac girdim 2 macda 2 afk oldu malesef dustum dia 1 den plat 3 eYenilik değil ama rank sistemi ve eşleştirmenin biraz daha geliştirilmesi gerekiyor mesela maçta afk kalan oyuncu yüzünden lig atlamakta zorlanıyoruz
bence o sistem gelirse bazi mapler var mesele bazilari icebox oynamaz fracture ztn oynanmaz o yuzden zor olurMap seçme
karakteri secmede herkez farkli bir sey soylerse buyuk kavga cikar benceMap değişme + oylayarak atma çok troll geliyo en azından atma gelirse atabiliriz
ilk fikrinize katiliyorum ama harita secimini hic bir zaman yapmazlar sebep cunki hic kimse oymaaz fracture bereze ice box ve baska mapleri o yuzden birisi oynamak isterse zor mac bulma sorunuyla karsilasicaklartBence valorant'a beyni olan bir tasarımcı gelmeli. Icebox'tan sonra yapılabilecek en berbat 2 harita yapıldı. Ayrıca bu tarz bir oyunda hala harita seçme gibi bir özellik getirmemeli, oyuncu kitlesinin ne kadar az olduğunu gösterir.
Map seçme eşleşme süresini çok etkilemezse gelmeli bence fazla beklemek insanın canını sıkabiliyorKesinlikle map seçme gelmeli
yada daha iyi mapler gelmeli gerçekten son gelen mapler hiç güzel değilMap seçme eşleşme süresini çok etkilemezse gelmeli bence fazla beklemek insanın canını sıkabiliyor
Size göre Valorant a neler gelmeli?
Onu getireceklerini söylediler sanırım daha fazla map gelinceMap seçme bide loldeki urf gibi bişey gelse çok iyi olur
bide judgeye ve odine bi nerf gelse çok op şuan
urf bilmiyorum ama map secme baya sikintiMap seçme bide loldeki urf gibi bişey gelse çok iyi olur
yeni gelen botun hangi karakter olmasi sikintioyuncuyu oyundan atma.
chamber geliyor bence şuan sıkıntı yok
op degilde knk kullananan kolay diyelimbide judgeye ve odine bi nerf gelse çok op şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?