Sizin Tercihinize Göre; En İyi Ekran Alabilen, En İyi Resim Kesebilen ve Düzenleyebilen Uygulama Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI

Bu konuyu açma sebebim sadece yararlarını ve nedenlerini biraz da meraktan öğrenmek istiyorum.
Konu başlığında belirttiğim gibi size göre hangi uygulama daha verimli veya daha hızlı?

Konuda belirttiğim özelliklerin hepsinin olmasına gerek yok , sadece 1 tane olması yeterli.
Örnek olarak verdiğim örneklerden birini seçebilirsiniz veya eklemeyi unuttuğum uygulamaları da yorumlarda belirtebilirsiniz.
Not: Yorumlarda nedenini ve uygulamayı belirtmeyi lütfen unutmayınız!
Ek Olarak; Nedenini ekran fotoğrafı ile birlikte paylaşarak da söyleyebilirsiniz.

En İyi Ekran Alabilen, En İyi Resim Kesebilen ve Düzenleyebilen Uygulama Hangisi?

ÖRNEKLER
LightShot
Ekran Alıntısı Aracı
PrtScn
Paint
Paint 3D
Advanced System Care
PhotoScape
PIXresizer
Movie Maker
Adobe PhotoShop CS6

Kendi Örneğim;
Örnek Uygulama:
Advanced System Care
Nedeni: 1- Ekran fotoğrafı alırken resimde de gördüğünüz gibi direkt olarak pencereyi seçiyor, buda bana bayağı kolaylık sağlıyor.
2- Ekran fotoğrafı alırken resimde de gördüğünüz gibi ok işareti ile gösterilen yerde küçük kare şeklinde bir pencere var , onun amacı resim'in daha detaylı olarak(yani taşırmadan)almanızı sağlar.

1- RESİM

2- RESİM

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
lightshot , örnek ss
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Lightshot '' prntscrn '' tuşuna bastığınız anda anında açılan , onun dışında arkaplanda bellek tüketmeden çalışan , anında kaliteli ss alabilen ve isteğinize göre ( örnek resim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
) örnek resimdeki gibi de işaretleme vs yapabildiğiniz , isteğinize göre prntscr.com sitesine anında upload edebilir veya hızlıca kaydedebilirsiniz , kendim kullanıyorum ve sizede öneriyorum .

Üye
7 HİZMET YILI
Sadece kesmek için diyorsan lighshot. Ama diğer işlevler için cs6.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
PrtScn en iyisi bana göre. Kalitesinde vs bence bir sorun yok. Gayette hızlıca ss alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...