Tabi knk sadece donanım bakımından üst düzey bir mause şekil bakımından herkes beğenmeyebilir, bu mauseu görmeden once 400-500 tl verip zowie fk lara bakıyordum, ama artık çok fazla para vermeyi düşünmüyorum.ben beğenmedim zevk meselesi benim elime büyük geliyo
benımkıde aynı .DMerhabalar araştırmalarım sonucundan Rampage
Smx-r90 mause unu buldum, öncelikle mause 200tl şuanki fiyatı ile özellikleri ise şöyle : PMW3389 sensörü mevcut (piyasadaki en iyi sensörlerden biri), 1600DPI, cs go oyuncuları için scroll tuşu bunny yapmak için ideal, mause ta piyasadaki en kaliteli switch markasının en uzun ömürlü switchi var, mause driveri ile zaten her mause ta olduğu gibi birçok imkan sunuyor açıkçası çok beğendiğim size de göstermek istedim aklında olan varsa ayın 7 sinde hepsiburada indirimi olabiliyor onu beklesin derim.
steel series der geçerimRampage fighter kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim rampage gerek makro gerek yazılımsal açıdan biraz düşük kalıyor alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun
Haklısın, bu ürün biraz fiyat performan ürünü diyebiliriz, düşük bütçe içinRampage fighter kullanıyorum açıkçası pek memnun değilim rampage gerek makro gerek yazılımsal açıdan biraz düşük kalıyor alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun
Ben de öyle düşünerek aldım pişman oldum f/p ürün olarak steelseries rival 3 yada rival 110 daha kaliteliHaklısın, bu ürün biraz fiyat performan ürünü diyebiliriz, düşük bütçe için
Fiyatıyla birlikte yazmış zaten yorum kasmak için spam yorum atmayalımkaç para gercekten güzelmi
Şuan hala kullanıyor musunuz? Pişman olduğunuz yönler nedir?Ben de öyle düşünerek aldım pişman oldum f/p ürün olarak steelseries rival 3 yada rival 110 daha kaliteli
fiyatına göre kötü mouse önermemMerhabalar araştırmalarım sonucundan Rampage
Smx-r90 mause unu buldum, öncelikle mause 200tl şuanki fiyatı ile özellikleri ise şöyle : PMW3389 sensörü mevcut (piyasadaki en iyi sensörlerden biri), 1600DPI, cs go oyuncuları için scroll tuşu bunny yapmak için ideal, mause ta piyasadaki en kaliteli switch markasının en uzun ömürlü switchi var, mause driveri ile zaten her mause ta olduğu gibi birçok imkan sunuyor açıkçası çok beğendiğim size de göstermek istedim aklında olan varsa ayın 7 sinde hepsiburada indirimi olabiliyor onu beklesin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?