Üzerinde herhangi bi yumuşak doku kaplaması yok terleme yaptığı zaman elinden kayıyor mause ve makro desteği bana göre yetersiz artı olarak tuşları biraz sertŞuan hala kullanıyor musunuz? Pişman olduğunuz yönler nedir?
Dostum gerçekten inanarak mi paylaştın bu mause uArkadaşlar neden böyle gereksiz ürünlere isteğiniz yüksek ?
Daha donanımlı daha kaliteli ürünler daha ucuza varken neden bu ürünlere yöneliyorsunuz.
Bknz:
₺179,00·Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Logıtech G300S Gaming Mouse + Pad Hediyeli
Rampage pişmanlık dostum yanaşma derim özellikle mause tarafında 2 farklı mause unu kullanmış biri olarak önermemGüzel mouse'muş diğer rampage ürünlerini kullandınmı dostum kullandıysan memnun musun ?
Kulaklık tarafını denemedim hiç ama mause tarafında beklentiyi karşılamadığını söylüyorum sadece kötüleme değil beceremiyorlar ne yazık ki bu işiAçıkçasi kulaklığını ben ve arkadaşlarım kullanıyoruz fiyatina gorergayet güzel özellikler sunuyor, ben bu marka ile sıkıntı yaşamayınca sizin bukadar kötülemeniz ilginç geldi, teşekkürler yorum icin.
Knk 3 farklı mause tutus şekli var, palm - claw - fingertrip dediğin gibi kendi tutus tarzına uygun olan mauseu seçmen lazım ele sığan mi veya büyük oturaklı mi diye.Aga bence fare dedigim ele avuca sıgacak cinsten olmalı. Bunlar çok büyük ele sıgmayınca olmuyor,
Dostum gerçekten inanarak mi paylaştın bu mause u, milattan öncesine ait bir mause, senin maustem tek anladığın dış görünüş sanırsam donanımsal olarak tüm özellikleri çok geride insanların kafasını karıştırma lütfen.
güzel post bilgilendirme için sağol da makrosu var mı acaba ? daha önemlisi ceza yedirtir miMerhabalar araştırmalarım sonucundan Rampage
Smx-r90 mause unu buldum, öncelikle mause 200tl şuanki fiyatı ile özellikleri ise şöyle : PMW3389 sensörü mevcut (piyasadaki en iyi sensörlerden biri), 1600DPI, cs go oyuncuları için scroll tuşu bunny yapmak için ideal, mause ta piyasadaki en kaliteli switch markasının en uzun ömürlü switchi var, mause driveri ile zaten her mause ta olduğu gibi birçok imkan sunuyor açıkçası çok beğendiğim size de göstermek istedim aklında olan varsa ayın 7 sinde hepsiburada indirimi olabiliyor onu beklesin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?