hocam SKILL SF2 oyunun aktif sunucuları varmı kaldırıldı dendi
D dogukanayaz111 Yurtta sulh cihanda sulh Onaylı Üye Katılım 27 Kas 2018 Mesajlar 233 Çözümler 1 Tepki puanı 24 10 Nis 2022 #11 hocam SKILL SF2 oyunun aktif sunucuları varmı kaldırıldı dendi
F FloraPaladin Konuyu başlatan Griffin Premium Katılım 24 Kas 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Konum Ankara 11 May 2022 #12 Src i bulup linüx tabanına kurdum lakin aşırı fazla hatalar var yıllar önce github üzerinden paylaşılmış bir kaç şeyi oturtursam resim atarım
Src i bulup linüx tabanına kurdum lakin aşırı fazla hatalar var yıllar önce github üzerinden paylaşılmış bir kaç şeyi oturtursam resim atarım
F fuatt Onaylı Üye Katılım 13 Mar 2017 Mesajlar 66 Tepki puanı 9 Konum Turkey 11 May 2022 #13 şuan kadar kuran var mı acaba
F FloraPaladin Konuyu başlatan Griffin Premium Katılım 24 Kas 2016 Mesajlar 243 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Konum Ankara 15 May 2022 #14 fuatt' Alıntı: şuan kadar kuran var mı acaba Genişletmek için tıklayın ... Evet şahsi olarak kurdum ama sağlam bir ekiple hataların fixlenmesinde yardım edilmesi gerekiyor ve sağlam bir anti hile duvarına ihtiyacım var
fuatt' Alıntı: şuan kadar kuran var mı acaba Genişletmek için tıklayın ... Evet şahsi olarak kurdum ama sağlam bir ekiple hataların fixlenmesinde yardım edilmesi gerekiyor ve sağlam bir anti hile duvarına ihtiyacım var