SmartGaga Emulator PUBG Mobile Dword Vip Hack Sorunu Hakkında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Değerli Üyeler Ve Yönetim Ekibi,

Bilgisayar üzerinden ''SmartGaGa'' adlı programı kullanmaktayım. Hileyi aktif hale getiremedim yardımcı olmanızı rica ediyorum.Aşağıdaki yazıdan başka herhangi bir işlev görmemektedir.

[Wed Feb 26 23:36:45 2020]: [VersionController] Checking new version..
[Wed Feb 26 23:36:45 2020]: [WCORE] Waiting for Action..

Saygılarımla.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu durumu yaşayan ve gameloop kullanlarda var, yani sadece smartgagaya özgü bir şey değil.sistem yeni değişti, yöneticiler gerekli açıklamayı yapacaklardır illa.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
kardes sıstemle alakası yok.site içerisinde uye dagılımı yapmıslar.örnek boş beleş durmak yok gibi.1 site ıcınde yorumlara veya sorunlara ortak olarak yorum yapmanız gerek örnek 50 yorum diyolar.2 site icindekı reklamlara günde birdefa tıklaman gerek.3 nekadar cok forumda aktıf olup sorunlara care veya düşüncelerini veya bulgularını yazıp paylaşırsan okadar cok etkin uye olursun diye mesaj ları var.bunlrı yapman gerek .boş boş durma yok artık :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kısacası herkes kullanmasın hak eden kullansın :)

Anladım teşekkür ederim
Post automatically merged:

Rank kısıtlaması olmayan hileler olarak yazmakta

PUBG Mobile Dword Vip Hack
Post automatically merged:

Merhaba,

Sorunu kendim çözdüm teşekkür ediyorum yapamayanlar olursa iletişime geçebilirler video çekerek teamwiwer yada alpemix yoluylada yardımcı olabilirim.

https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile sitesine giriyorsunuz oradan nickinizin yanında bulunan dowload resmine tıklıyoruz dosyamızı indiriyoruz ve oyunumuza giriyoruz oyuna giriş yaptıktan sonra traınıng alanında test edebilirsiniz Bir sonraki adım olarak XFProject.exe adlı dosyayı çalıştırıyoruz karşınıza aşağıdaki gibi bir yazı gelecektir.

[Fri Feb 28 20:12:19 2020]: [VersionController] Checking new version..
[Fri Feb 28 20:12:19 2020]: data none
[Fri Feb 28 20:12:19 2020]: data none
[Fri Feb 28 20:12:19 2020]: [WCORE] Waiting for Action..

Bu yazı çıktıktan sonra https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile sitesindedeki yükle butonuna basıyoruz aşağıda resim ekliyorum.

p2Y1Wq.png

Yükle dedikten sonra karşınıza Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın Uyarısı gelecektir. XFProject.exe açıktı o pencereye geldikten sonra yükleme başlayacak eğer Size A Yada B seçeneği sunulursa ''A'' yazıp enterleyin. Sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

Saygılarımla.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...