SmartGaGa Emulatör PUBGM Açılmıyor ? Çözüm ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NexLit
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
SmartGAGA indirdim de emulatöre oyunu kurdum oyun açılmıyor starting ekranında kalıyor o konuda anlayan varsa bana yardımcı olabilicek birisi varsa bana yardımcı olsun lütfen ya benim açımdan önemli bi konu :)
hayırlı forumlar
iyi günler herkese

#EvdeKalTR

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
gameloop memu yada nox kullanmanı tavsiye edeyim kapandıgını biliyordum

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Game loopa geç eğer istemiyorsan nox,bluestacks gibi emülatörleri de deneyebilirsin.Arkadaşın dediği gibi smart gagada pubg mobile kapanmış olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
gameloop yüklemeliydin en başında. Onda hileyi çalıştıramazsın sanırım

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Smart Gaga benim bildiğim kapatıldı hatta şuan kendi siteleri bile kapalı. Bende kullandım geçen ay farklı bir siteden indirdim kurdum oyun açmasında problem yok PUBG mobile de oynadım ama klavye ayarları olmuyor bir türlü. Araştırdığım kadarı ile emülatör artık kapatıldığı için oyunu desteklemiyormuş. Bence farklı emülatör dene.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
SmartGAGA Pubg mobile için kapandı o yüzden giriş yapamıyorsun gameloop indirmeni öneririm

✅ ❤ My Life My Rules ❤ ✅
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Go To Setting Switch Android 7.1, and Turn On Internet Then Open

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kardeşim smartGaga Pubg mobile için Kapanmış olması lazımdı
orda hile açanlar ban yemiyordu o yüzden olabilir

dünyanın en saçma yorumu tüm yorumlara baktım ne kadar çok boş yapmışsınız,orada da aynı gameloopta da lütfen boş yapmayın renderer_dx dosyanı güncellersen sorun çözülecektir youtubedan indirebilirsin aratırsan dosya adını.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Smartgaga artık güncelleme almıyor yani optimizasyon sorunları var. Bir şekilde pcye indirip kurduysan Render kımısnı OpenGL olarak açmalısın aksi takdirde oyun açılmaz dediğin gibi starting ekranında kalır. Direcx olarak açmak istiyorsan youtube deden araştır dosyası var o dosya sayesinde direct olarakta açabilirsin. Fakat uyarıyı geçeyim Smartgaga stabil çalışmıyor sürekli olarak 5-6 saniye süren droplar giriyor ve bu baya can sıkıcı bazen işlemciyi kitliyor orasıda ayrı birşey. Hileden yana sıkıntı yok aç kullan en fazla 10 dk ban yiyorsun orası doğru fakat oynatmıyor işte orası sıkıntı.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gameloop yüklemeliydin en başında. Onda hileyi çalıştıramazsın sanırım
smartgaga için mh desteği var bilip bilmeden konuşmayın. #raporladım.
Post automatically merged:

Smart Gaga benim bildiğim kapatıldı hatta şuan kendi siteleri bile kapalı. Bende kullandım geçen ay farklı bir siteden indirdim kurdum oyun açmasında problem yok PUBG mobile de oynadım ama klavye ayarları olmuyor bir türlü. Araştırdığım kadarı ile emülatör artık kapatıldığı için oyunu desteklemiyormuş. Bence farklı emülatör dene.
Yanlış araştırmışsınız o zaman eğer sağdaki klavye simgesine basıp ayarları yapsaydınız o sorunu yaşamazdınız merak ediyorum nereden araştırdınız tam olarak ? youtube yazınca smartgaga keymapping fix diye çıkıyor ayrı olarak indirme linki heryerde mevcut yine CHROME gibi birçok tarayıcıdan yazıp bulabilirsin tekrardan soruyorum merak ettim nereden araştırdınız ?

Son düzenleme:
I Love MH
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
i think pubg did't support for smartgaga you can try.. gameloop or LD player

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
smart gaganin tuslari pubg ile bir deyil yani oyun yapamazsin smartgaga da

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Smart Gaga 1.1 yükle temp dosyasına gir pubg apksini smart gaga 1.1 emülotöre sürükle dostum

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
3 yıldır bu sitedeyim ve kıdemin nasıl artaccağını bilmiyorum biri bana anlata bilirmi
dostum konuyla alakasız yerde soruyorsun ama ben sana yardımcı olayım kusura bakmayın arkadaşlar konu dışı ama yardımcı olayım arkadaşa
Arkadaşım rütbe atlamak için sitedeki konulara bilgi mesajları atarsan mesajların yükselir burdan baka bilirsin
purofiline de girip ayarlardan ödül kısmından ödülleride ala bilirisn
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dünyanın en saçma yorumu tüm yorumlara baktım ne kadar çok boş yapmışsınız,orada da aynı gameloopta da lütfen boş yapmayın renderer_dx dosyanı güncellersen sorun çözülecektir youtubedan indirebilirsin aratırsan dosya adını.
Yorum kasmak içindir o :) teşhis konuldu teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...