Smartgaga Kasma Sorunu Yardım Lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Smartgaga da tam ekran modunda hileyi çalıştıramıyorum. Bunun yolu var mı?

Üye
6 HİZMET YILI
Smartgaga da tam ekran modunda hileyi çalıştıramıyorum. Bunun yolu var mı?
Tam ekranda çalışıyor benim pc de.. kasma olayını çözdünmü? smartgaga directx dosyaları var onları kopyalayıp directx dene birde.. ben smartgaga kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor ban olayına kesin çözüm.. bence uğraş biraz çalıştırabilirsen rahat edersin.. windows10 kullanıyorum. amd 8 çekirdek cpu, 16gb ram, asus rx570

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Tam ekranda çalışıyor benim pc de.. kasma olayını çözdünmü? smartgaga directx dosyaları var onları kopyalayıp directx dene birde.. ben smartgaga kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor ban olayına kesin çözüm.. bence uğraş biraz çalıştırabilirsen rahat edersin.. windows10 kullanıyorum. amd 8 çekirdek cpu, 16gb ram, asus rx570
Directx dosyalarını kopyaladım. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Oyun içi grafik ayarları en düşükte olsa bile kasma oluyor. Bunlar dışında ekran kartı ayarlarından bir şey yapmam gerekiyor mu? Kurcalayıp iyice bozmak istemiyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Directx dosyalarını kopyaladım. Ekran kartı sürücüsünü güncelledim. Oyun içi grafik ayarları en düşükte olsa bile kasma oluyor. Bunlar dışında ekran kartı ayarlarından bir şey yapmam gerekiyor mu? Kurcalayıp iyice bozmak istemiyorum.
Ekran kartı değilde bios ayarlarında virtualization diye bir ayar var onu açmak fayda edebilir, bluestacks ve memu emulatörler virtualization açık olduğunda performans artar diye açtırıyordu..
bende eskiden beri açık belki faydası olabilir.. clash of clans oynamak için memu kurduğumda aşırı takılmalar oluyordu biostan virtualization açınca düzelmişti şimdi aklıma geldi bir dene bakalım..
biosta intel virtualization technology yazabilir yada virtualization technology yazar..

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ekran kartı değilde bios ayarlarında virtualization diye bir ayar var onu açmak fayda edebilir, bluestacks ve memu emulatörler virtualization açık olduğunda performans artar diye açtırıyordu..
bende eskiden beri açık belki faydası olabilir.. clash of clans oynamak için memu kurduğumda aşırı takılmalar oluyordu biostan virtualization açınca düzelmişti şimdi aklıma geldi bir dene bakalım..
biosta intel virtualization technology yazabilir yada virtualization technology yazar..
Forumdan bir arkadaş söylemişti bu ayarı. Yapmıştım ama etkisi olmadı. Teşekkürler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ayarları en münimüna indirmek gerekiyor %TEMP% gibi gereksiz dosyaları silersen kasma azalır

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ayarlar en düşükte olunca daha çok kasıyor bu arada.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Emulatör çok stabil değil zaten ama kasma sorunuyla karşılaşmadım ya ayarları en düşüğe almak gerek olmuyorsada idare etmek lazım artık.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar adamın anlattığı oyun kasması değil oyun kasmıyor zaten. 4-5 saniye süren donmalar oluyor ve bu donma süresince kulaklıktan cızırtı sesi geliyor. Bende kullandım smartgagayı hile ban atmasın diye ama bazen donma sırasında pcyi bile kitliyor sanallaştırma teknolojisi işe yarar mı bilemiyorum bazıları iyi diyor bazıları farketmedi birşey diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...