SMITE 2 Geliyor: Tanrılar Geri Dönüyor, Ancak Bu Kez Unreal Engine 5 ile Yepyeni Bir Deneyim!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Hi-Rez Studios, sevilen MOBA oyunu SMITE'ın devamı olan SMITE 2'yi duyurdu.
Bu yeni sürüm, Unreal Engine 5 kullanılarak geliştirildi ve kapalı beta sürümü bu yılın başlarında oyuncularla buluşacak.

Neler Var, Neler Yok?
SMITE 2, çeşitli mitolojik tanrılardan birini seçip 5'e 5 takım savaşlarında mücadele etme konseptini koruyor.
Ancak, geliştirilmiş grafikler ve daha keyifli bir savaş deneyimiyle karşımıza çıkacak.
Oyun, PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch'te çapraz platform desteğiyle yayınlanacak, böylece farklı platformlar arasında geçiş yapmak çok daha kolay olacak.

Geçiş Sürecinde Neler Var?
Hi-Rez Studios, SMITE hayranlarını yeni oyuna geçiş için özel kampanyalarla teşvik edecek.
Oyuncu ilerlemesi ve satın alımlar transfer edilemese de, SMITE 2'de "Eski Mücevherler" olarak kullanılabilecek olan ilk oyundan alınan mücevherleri koruyacaklar.
Ayrıca, eski oyundan taşınan hesaplar için özel indirimli içerikler sunulacak.

Özel İndirimler ve Açılış Tarihi
SMITE 2'nin kapalı betası, bu yılın başlarında oyuncularla buluşacak.
Ayrıca, eski oyundan taşınan hesaplara özel bazı indirimli içerikler de sizi bekliyor.
Bu heyecan verici süreçte birlikte savaşmak için hazır mısınız?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güzsel oyun aslında ama çözemedim ben jungtan başla diyor adc almışım çok garip oyun

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bi aralar bu oyunun youtube da falan çok reklamını görmüştüm soğutmuştu baya beni yeni oyunlara baya kapalı biriyim zaten denenir mi dersiniz ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Smite çok iyi bir yapımdı ilk çıktığı zamandan beri her ne kadar iyi bir kitlesi olsa da asla patlayamadı ama burada Hi-Rez'in sorumluluğu çoktu, 1. oyunda yapılan hataları 2. oyunda yapmazlar umarım

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hilesi çıkarsa bakılır.

Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1. oyunu neden kalktı ki ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
olm buraya atmayın sonra hilesini yapıyolar dhrdhfh

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İlk oyunu severek oynuyordum Athena ile okluyordum milleti, LoL den sonra oynadığım en iyi mobalardan birisi diyebilirim dört gözle bekliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gelmesini heycanla bekliyorum yeni oyun motoruyla olması ekstra çarpıcı ve zevkli olacaktır hilesiz bir şekilde tadını aldıkdan sonra hileyle kasmaa başlarız

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Betasından beri oynuyorum çook beğendiğim bir oyun, gerek oyun modları gerek oynanışı gerçekten keyifli fakat kendi reklamını yeteri kadar iyi yapamıyor... En az dota kadar potansiyeli olmasına rağmen beklenenin çok aşağısında oyuncuya sahip.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
gelsede oynasak be zevkli oyundu smite 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...