Üye
bir sonuç bulamadım maalesef bundan zaten destek istiyorum ücretli veyahut ücretsiz olarakyoutubeden araştır
chatgptye sorbir sonuç bulamadım maalesef bundan zaten destek istiyorum ücretli veyahut ücretsiz olarak
Hocam chatgptyi geç github copilottan bile tarattım kaç tane php dosyasını, ne kadar USD varsa TRY çevirdim sonuç alamıyorum ondan profesyonel desteği gerekli hatalı kısımları çözebilecek.chatgptye sor
Dediğiniz gibi, php bilen birisine de gösterdim hala çözümünü bulamadım, servisleri dolar kurundan çektiğimden site'nin de kurunu 1 TL gibi yapamıyorum. Kodlarda kesinlikle bir sistem vardır ama neresinde bulmak çok zor. Baya bir karmaşık olduğunu dile getiren çok kişi oldu kodlama biçiminin.sorunu dogru mu anladim:
Ödeme sırasında, Shopier gibi bir ödeme sağlayıcısı devreye giriyor ve TL üzerinden işlem gerçekleştiriyor.
Kullanıcı 1 TL ödeme yaptığında, sistem bu değeri USD’ye çevirerek bakiye eklemeli.
Örneğin, 1 TL ≈ 0.03 USD olarak hesaplanıp kullanıcının bakiyesine eklenmeli.
Kullanıcı 1 TL yüklüyor, ancak sistem yanlışlıkla bunu 1 USD olarak algılıyor ve bakiyeye 1 USD (yaklaşık 35 TL) ekliyor.
hocam iletisim telegram birakin ulasayim yardim edeyim ama ucretsiz olmaz paraya ihtiyacim var eger yapabilirsem tabi kiDediğiniz gibi, php bilen birisine de gösterdim hala çözümünü bulamadım, servisleri dolar kurundan çektiğimden site'nin de kurunu 1 TL gibi yapamıyorum. Kodlarda kesinlikle bir sistem vardır ama neresinde bulmak çok zor. Baya bir karmaşık olduğunu dile getiren çok kişi oldu kodlama biçiminin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?