3 Eyl 2024 #1 zafersynn Z Üye Katılım 3 Eyl 2024 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 21 1 HİZMET YILI 3-4 aydır Snapchatım banlı. iPhone sıfırladım, iCloud değiştirdim. Gene aynı, giriş yapmıyor. Hesap açılmıyor. IPA olarak da indirdim, gene aynı. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Eyl 2024
3-4 aydır Snapchatım banlı. iPhone sıfırladım, iCloud değiştirdim. Gene aynı, giriş yapmıyor. Hesap açılmıyor. IPA olarak da indirdim, gene aynı.
4 Eyl 2024 #2 qrdw1z Q Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2024 Mesajlar 53 Tepki puanı 5 Yaş 26 2 HİZMET YILI Snapchat'ten yenilen banlar, cihaz IP'sinden olduğu için kalkmıyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Eyl 2024
4 Eyl 2024 Konuyu başlatan #3 zafersynn Z Üye Katılım 3 Eyl 2024 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 21 1 HİZMET YILI qrdw1z' Alıntı: Snapchat'ten yenilen banlar, cihaz IP'sinden olduğu için kalkmıyor. Genişletmek için tıklayın ... iphone ip değişmiyor mu bundan once xiaomi telim vardı sıfırladım zaman ban kalkıyordu
qrdw1z' Alıntı: Snapchat'ten yenilen banlar, cihaz IP'sinden olduğu için kalkmıyor. Genişletmek için tıklayın ... iphone ip değişmiyor mu bundan once xiaomi telim vardı sıfırladım zaman ban kalkıyordu
4 Eyl 2024 #4 qrdw1z Q Onaylı Üye Katılım 17 Şub 2024 Mesajlar 53 Tepki puanı 5 Yaş 26 2 HİZMET YILI jailbreak atarsan değiştirirsin ama tavsiye etmem
4 Eyl 2024 Konuyu başlatan #5 zafersynn Z Üye Katılım 3 Eyl 2024 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 21 1 HİZMET YILI qrdw1z' Alıntı: jailbreak atarsan değiştirirsin ama tavsiye etmem Genişletmek için tıklayın ... ne gibi riski var acaba tele naslı atıyoruz kendi telimden giremiyorum refans yaparak para kazanıyordum snapten benim için önemli uygulama yeni telden alamam
qrdw1z' Alıntı: jailbreak atarsan değiştirirsin ama tavsiye etmem Genişletmek için tıklayın ... ne gibi riski var acaba tele naslı atıyoruz kendi telimden giremiyorum refans yaparak para kazanıyordum snapten benim için önemli uygulama yeni telden alamam
5 Eyl 2024 #6 berkantss B Onaylı Üye Katılım 23 Eyl 2017 Mesajlar 51 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 30 8 HİZMET YILI android olsa sıkıntı olmazdı fakat ios a yapabileceğin hiçbirşey yok
5 Eyl 2024 Konuyu başlatan #7 zafersynn Z Üye Katılım 3 Eyl 2024 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 21 1 HİZMET YILI berkantss' Alıntı: android olsa sıkıntı olmazdı fakat ios a yapabileceğin hiçbirşey yok Genişletmek için tıklayın ... evet bundan önce xiamio telim vardı sıfırladım zaman ban kalkıyordu
berkantss' Alıntı: android olsa sıkıntı olmazdı fakat ios a yapabileceğin hiçbirşey yok Genişletmek için tıklayın ... evet bundan önce xiamio telim vardı sıfırladım zaman ban kalkıyordu
6 Eyl 2024 Konuyu başlatan #8 zafersynn Z Üye Katılım 3 Eyl 2024 Mesajlar 6 Tepki puanı 1 Yaş 21 1 HİZMET YILI abdullah222' Alıntı: use vpn Genişletmek için tıklayın ... vpn ile de olmuyordu aga intternette ban atmıyor cihaza ban atıyor
abdullah222' Alıntı: use vpn Genişletmek için tıklayın ... vpn ile de olmuyordu aga intternette ban atmıyor cihaza ban atıyor