Qualcomm halen devam ettigini söyleyen etkinliği sırasında yeni amiral gemisi olacak olan yonga seti Snapdragon 888 için bir tanıtım paylaşıldı. Ekstra bilgi olarak yeni yonga setini 14 Akıllı telefon üreticisini destekledigi ve 14 Akıllı telefon üreticisi tarafından kullanılacagının Bilgisini paylaştı. Snap dragon 888 özelliklerinden bahsedelim. 5G'de 3. nesil Qualcomm X60 5G modem – RF System Kullanılacak. bu modem hem mmWave hemde 6 5G Uyumluluk sunacak. modem ekstra olarak 5G Standalone'u, 5G Non-standalone'u ve Dynamic Spectrum Sharing'i Destekleyecek.
Pretty impressive, 2.7 gigapixels/s which is ~120 photos @ 12 megapixels/s. Basically a high end camera capability. Looks like the oneplus phones will likely get this. I've heard good things about them, but for me I'm a samsung user.
Bunun yerine karşıt rakibi daha iyi bana kalırsa ancak bu da güzel gelişim yapıyor. Zamanın da daha iyi haliyle görmüş olacağız nasılsa. Ayrıca sayısı dikkatimi çekti ek olarak ve bir şeyleri andırıyor. Başka sayılar varken yani. Bir eksiği veya bir fazlası neden değil diye düşünmedim değil. Her neyse, güzel ve memnun düşünce ile herkesi etkiler umarım.
Samsung bomba gibi geliyor AMD'yle ortak çalışıyor ve S21I Snapdragon 888'den daha iyi sonuçlar alan bir işlemciyle çıkaracağı söyleniyor bakalım zaman gösterecek.