Sniper Ghost Warrior Contracts 2'nin tanıtım videosu paylaşıldı.
Tanıtım videosunda oyun ile ilgili bütün açıklamaları görebiliyoruz.
4 Haziran 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak.
Fiyatı hakkında araştırmalarımın sonucunda Türkiye fiyatı belli olmasa da 39,99 dolar / 39,99 euro / 34,99 sterlin fiyatları üzerinden satış yapılacak söylentileri dolu.
Sistem gereksinimleri daha açıklanmamıştır.
Dilerseniz gelin o tanıtım videosuna geçelim.
ghost warrior ve contact da çok bug vardı belli bir süre sonra bayıyordu ve AI baya saçmaydı umarım bu sefer ki böyle olmaz grafik olarak zaten iyi olacaktır.
@oyundelisi123123 malesef oyunda ciddi derecede oyun eksiklikleri var. Onlar düzeltilmeden paraya ihtiyaçları varmış gibi hemen salıp oyun çıkartmaya hazırlandılar resmen. Bana kalırsa bu seri çıkmayıp eski serisini düzeltseler çok daha güzel olabilirdi.
Tabiki de oynadım ben şakasına diyorum zaten
Sniper Ghost Warrior her yeri bug dolu
ilk oyunlarını düzeltebilseler iyi olacak zaten
steam'de oyun yok pahasına gidiyor
bu kronik bug sorunları yüzünden
@oyundelisi123123 malesef oyunda ciddi derecede oyun eksiklikleri var. Onlar düzeltilmeden paraya ihtiyaçları varmış gibi hemen salıp oyun çıkartmaya hazırlandılar resmen. Bana kalırsa bu seri çıkmayıp eski serisini düzeltseler çok daha güzel olabilirdi.
dostum steam'de oyun sudan ucuz fiyatla gidiyor zaten.
Oyun içi can sıkan bugları olduğu için oyunu kimse tavsiye etmiyor
aksiyon,hikaye bakımdan bence güzel oyun lakin bugları oyun içinde temizlemeleri lazım