Soğutucu Fan Önerir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rias Gremory ♥
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Monster Abra A5 laptopum var ve bazı oyunlarda fazla ısınıyor bunun için soğutucu önerir misiniz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
başkan soğutucu alma bilgisayarcıya git abi ben fan istiyorum büyüklerinden adaptör ile güç sağlıcam de ya da şarj cihazlarıda olur onlardan kullan soğutuculara bin basar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
amd stok fan baya iyi , corsair sıvı soğutucuları da baya iyi

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Glassone G6 veya Rampage AD-RC5 öneririm gayet iyiler.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende monster kullanıcısıyım leptopları soğutmak için fan kullansanda faydası olmuyor çok içindeki kendine ait fanı temizlet monster firması bakımı bedavaya yapıyordu şuanda durum ne bilmiyorum ben kendim yapıyorum bakımını garanti kapsamından çıkmadığı için işlemci ekran kartı macununu değiştir içindeki fanı temizlet tozları temizlet fan düzgün çalışıyormu bir bak çalışmıyorsa ısınma sebebi o olabilir bir çok etken var işlemci macunu bile önemli örnek vereyim pubg lite gibi bir oyunda 60 fps alıyorken işlemci ekran kartı macununu yenilediğimde hem ısıda düşme yaşandı hemde fps artışı yaşadım (144 fps sabit) bunlarıda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim iyi forumlar.

Serhat Demir
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim amd stok kullanıyorum yani oyunlarda ısınma yapmıyor bilgisayarın ozellıklerınede baglı ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...