Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
başkan soğutucu alma bilgisayarcıya git abi ben fan istiyorum büyüklerinden adaptör ile güç sağlıcam de ya da şarj cihazlarıda olur onlardan kullan soğutuculara bin basar
bende monster kullanıcısıyım leptopları soğutmak için fan kullansanda faydası olmuyor çok içindeki kendine ait fanı temizlet monster firması bakımı bedavaya yapıyordu şuanda durum ne bilmiyorum ben kendim yapıyorum bakımını garanti kapsamından çıkmadığı için işlemci ekran kartı macununu değiştir içindeki fanı temizlet tozları temizlet fan düzgün çalışıyormu bir bak çalışmıyorsa ısınma sebebi o olabilir bir çok etken var işlemci macunu bile önemli örnek vereyim pubg lite gibi bir oyunda 60 fps alıyorken işlemci ekran kartı macununu yenilediğimde hem ısıda düşme yaşandı hemde fps artışı yaşadım (144 fps sabit) bunlarıda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim iyi forumlar.