Uzman Üye
Farkına vardım herkesin kendince dertleri olur bazılarına küçük gelebilir başkasının derdi açlıktan can verenler vb var. ama geçim sıkıntısından da canına kıyan var. yada aşk uğruna kendine zarar veren ki bu bana en saçma geleni. canına kıymak doğru karar hiç bir zaman olmaz elbet belki bir yolu bulunur herşeyin ama o yola ulaşmak bazen çok zor ve yorucu olabiliyor bazen herşey üst üste geliyor doğudunuz güne lanet edecek kadar.Kendine zarar vermek bir şeyleri halletseydi.
Şuan dünyanın en mutlu ve huzurlu adami bendim.
Sürekli olarak bir şeyler yaşamakla mükellefiz.Farkına vardım herkesin kendince dertleri olur bazılarına küçük gelebilir başkasının derdi açlıktan can verenler vb var. ama geçim sıkıntısından da canına kıyan var. yada aşk uğruna kendine zarar veren ki bu bana en saçma geleni. canına kıymak doğru karar hiç bir zaman olmaz elbet belki bir yolu bulunur herşeyin ama o yola ulaşmak bazen çok zor ve yorucu olabiliyor bazen herşey üst üste geliyor doğudunuz güne lanet edecek kadar.
Nedir problem kardeşim ve yaşın kaç acabaÖncellikle selam arkadaşlar şu son zamanlarda çok kötü hissediyorum ailevi sıkıntılar kişisel ekonomik sıkıntılar aldatılma vs olsun çok fazla sorun yaşadım kendime zarar vermeyi bile denedimbaşaramadım ki iyiki başaramadım dayım son anda görüp tekme tokat dövdü awkpfawof her neyse şuanda dahil olmak üzere kendimi çok kötü hissediyorum dertlerimi anlatıp konuşabileceğim boş zamanı olan sohbet etmek isteyen varsa yaza bilir. iyi akşamlar <3
iyiyim aga sen nasılsın şu sıralar daha mutluyum sonunda birşeyler doğru gittivar kanka nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?