Daha bugün İstanbul'da sahilde insanlar düğün yapıyordu söylemleri ise şöyle "Bize virüs bulaşmaz.".Bizim ülkemizde corona sayısı biraz daha artarsa bizdede sokaga cıkma yasagı uygulanır az kaldı
At gözlüğü takmış her konuda kulaktan dolma bilgilerle konuşan insanlardır. Böyleleri yüzünden bulaşma hızı artıyor. 2 3 hafta enfeksiyonlu hasta artar sonrasında yavaşlar diye umuyorumDaha bugün İstanbul'da sahilde insanlar düğün yapıyordu söylemleri ise şöyle "Bize virüs bulaşmaz.".
Şöyle yapılabilir, üretim yapan yerlerde dikkat edilerek işleyiş devam edilebilir.kesinlikle lazım sokağa çıkma yasağı ama maalesef ekonomik olarak imkansız devlet sadece çıkmayın diyebilir.yasak koyduğu vakit devletin faturaları kiraları vs ertelemesi ve gida yardımı yapması gerekir yani türkiye öyle bir kaunun koyamaz
Para cezası kesince de diyorlar ki devlet garibanın üzerinden geçiniyor.Anlık olarak bence uygulanmalı çünkü insanlarımız asla dinlemiyorlar çağrıları herhangi bir para cezası veya ceza gelirse anca çıkmayacaklarını düşünüyorum
bak bu konuda haklısınŞöyle yapılabilir, üretim yapan yerlerde dikkat edilerek işleyiş devam edilebilir.
Post automatically merged:
Para cezası kesince de diyorlar ki devlet garibanın üzerinden geçiniyor.
Malatyada Vefa Sosyal Destek Ekipleri çalışıyor. Her ilde böyle bir destek ekibi olsa insanlara yardımcı olabilir. Zaten sokağa çıkma yasağı derken insanlar mahallesinden dışarı çıkamamalı.Olmalı lakin mecburi durumlara karşıda bir yol olmalı. Alışveriş ve diğer ihtiyaçlar için vs bir çözüm de olması gerekiyor.
Sosyal Destek olsa her yerde ne güzel işteMalatyada Vefa Sosyal Destek Ekipleri çalışıyor. Her ilde böyle bir destek ekibi olsa insanlara yardımcı olabilir. Zaten sokağa çıkma yasağı derken insanlar mahallesinden dışarı çıkamamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?