Onaylı Üye
tanıdığın yoksa biraz zor bizim apartmanda türk telekomda çalışan adam vardı o sağolsun yaptırdık1 ocak 2020 yılında sokağımın başına yani no : 2/1 e fiber direği çekildi. karşı dairede olan ben yani no: 1/1 de internet kutusu olmadığı için internet üzerindende müşteri hizmetlerindende başvuru yapamıyorum. lakin no:3,4,5,6,7,8 ve dahası bu internete başvuru yapabiliyor. Şimdi benim sorunum şu ki daha önce fiberle uğraşmış olan abilerim kardeşlerim bu işi nasıl halledebilirim müşteri hizmetlerini gelip araştırmaları için ikna edemiyorum. Ne zaman bir servis sağlayıcısına başvuru yapsam Türktelekomu ara onlardan kablo çekmesini söylemem isteniyor. Türktelekom ekipleri geldiğinde bu bizim işimiz değil git kendi talep ettiğin internetçiyi çağırt diyor herkes başından sağıyor.
malesef aynısı bendede fiber aptde olcak ya1 ocak 2020 yılında sokağımın başına yani no : 2/1 e fiber direği çekildi. karşı dairede olan ben yani no: 1/1 de internet kutusu olmadığı için internet üzerindende müşteri hizmetlerindende başvuru yapamıyorum. lakin no:3,4,5,6,7,8 ve dahası bu internete başvuru yapabiliyor. Şimdi benim sorunum şu ki daha önce fiberle uğraşmış olan abilerim kardeşlerim bu işi nasıl halledebilirim müşteri hizmetlerini gelip araştırmaları için ikna edemiyorum. Ne zaman bir servis sağlayıcısına başvuru yapsam Türktelekomu ara onlardan kablo çekmesini söylemem isteniyor. Türktelekom ekipleri geldiğinde bu bizim işimiz değil git kendi talep ettiğin internetçiyi çağırt diyor herkes başından sağıyor.
Aynen doğru bu aradatürk telekomda çalışan bi tanıdığın olması lazım yoksa uğraşmıyorlar
bizde fiber değilde normal internet kablosu yoktu eve gelen müşteri hizmetleri ilgilenmedi bi abim vardı türktelekomda çalışan ona yaptırdım
yaklaşık 1 sene fiber için verdiğim uğraşı acıklıyorum 2 bina yanımızda fiber internet var kablo var herşey var arıyorum sizde alt yapı yok deniyor baglamıyorlar ardından nerdeyse hergün türktelekom binasına gidip ordaki adamlarla konustum her gün gide gide üst makamlara cıktım müdürle konustum müdürde binamızı sıraya eklediklerini baglayacaklarını söyledi yaklaşık 3 4 ayda öyle gecti gitmeye devam ettim en son bu kablo baglamak için keşif yapan bir ekip var onlarla konustum onlarda suan inşaat makineleri dolu geleceğiz vs dediler gittim binadan sayı aldım internet kullanacak kişi sayısı sayı götürdüm imza götürdüm en sonunda 1 senenin sonunda fiber bağlamaya geldiler anliyacagın her gün türktelekoma gidip adamları rahatsız etmen gerek1 ocak 2020 yılında sokağımın başına yani no : 2/1 e fiber direği çekildi. karşı dairede olan ben yani no: 1/1 de internet kutusu olmadığı için internet üzerindende müşteri hizmetlerindende başvuru yapamıyorum. lakin no:3,4,5,6,7,8 ve dahası bu internete başvuru yapabiliyor. Şimdi benim sorunum şu ki daha önce fiberle uğraşmış olan abilerim kardeşlerim bu işi nasıl halledebilirim müşteri hizmetlerini gelip araştırmaları için ikna edemiyorum. Ne zaman bir servis sağlayıcısına başvuru yapsam Türktelekomu ara onlardan kablo çekmesini söylemem isteniyor. Türktelekom ekipleri geldiğinde bu bizim işimiz değil git kendi talep ettiğin internetçiyi çağırt diyor herkes başından sağıyor.
aynen kayra öyledirdoğru diyor arkadaş benim bababım arkadaşı çalışıyordu orda onun sayesinde halloldu
Yinede yapmaya biliyolar en son pes eden sen olabiliyorsun.yaklaşık 1 sene fiber için verdiğim uğraşı acıklıyorum 2 bina yanımızda fiber internet var kablo var herşey var arıyorum sizde alt yapı yok deniyor baglamıyorlar ardından nerdeyse hergün türktelekom binasına gidip ordaki adamlarla konustum her gün gide gide üst makamlara cıktım müdürle konustum müdürde binamızı sıraya eklediklerini baglayacaklarını söyledi yaklaşık 3 4 ayda öyle gecti gitmeye devam ettim en son bu kablo baglamak için keşif yapan bir ekip var onlarla konustum onlarda suan inşaat makineleri dolu geleceğiz vs dediler gittim binadan sayı aldım internet kullanacak kişi sayısı sayı götürdüm imza götürdüm en sonunda 1 senenin sonunda fiber bağlamaya geldiler anliyacagın her gün türktelekoma gidip adamları rahatsız etmen gerek
Arkadaş haklı bu arada tanıdığın olunca hallediliyo bizim burda bi arkadaşın tanıdığı vardı hallettiler hementürk telekomda çalışan bi tanıdığın olması lazım yoksa uğraşmıyorlar
bizde fiber değilde normal internet kablosu yoktu eve gelen müşteri hizmetleri ilgilenmedi bi abim vardı türktelekomda çalışan ona yaptırdım
Aynı durum bizdede var büyük ihtimalle fiberi kablo masrafını falan ödeyerek kendi evine birisi özel olarak bağlatmistürk telekomda çalışan bi tanıdığın olması lazım yoksa uğraşmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?