29 Ara 2024 #1 q3shn Q Üye Katılım 2 Kas 2024 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 30 1 HİZMET YILI merhaba solarayı calıstırmak ıstedım ve solaranın yenı surumu cıktı dedı bende tamam dedım ıste guncelledı kendısı ondan sonra choose installation directory diyordu bende dırek tamama bastım oysakı orda solara.exe gıbı bıseyı bulmamız lazımmıs gerı o sayfaya donmek ıstıyorum ama gırdıgım gıbı solaraya "solara v0.exe not found after extraction" diyor yardım edebılırmısınız
merhaba solarayı calıstırmak ıstedım ve solaranın yenı surumu cıktı dedı bende tamam dedım ıste guncelledı kendısı ondan sonra choose installation directory diyordu bende dırek tamama bastım oysakı orda solara.exe gıbı bıseyı bulmamız lazımmıs gerı o sayfaya donmek ıstıyorum ama gırdıgım gıbı solaraya "solara v0.exe not found after extraction" diyor yardım edebılırmısınız
29 Ara 2024 #2 AdamSmith26 Seçkin Üye Katılım 10 Kas 2023 Mesajlar 300 Tepki puanı 19 Ödüller 1 Yaş 23 2 HİZMET YILI Telegram sunucuları var ordan bak kanka yada beni ekle ben wavede eskiden admindim biraz bilgim var nickim j5k9 discord
Telegram sunucuları var ordan bak kanka yada beni ekle ben wavede eskiden admindim biraz bilgim var nickim j5k9 discord
30 Ara 2024 Konuyu başlatan #3 q3shn Q Üye Katılım 2 Kas 2024 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 30 1 HİZMET YILI tam AdamSmith26' Alıntı: Telegram sunucuları var ordan bak kanka yada beni ekle ben wavede eskiden admindim biraz bilgim var nickim j5k9 discot AdamSmith26' Alıntı: Telegram sunucuları var ordan bak kanka yada beni ekle ben wavede eskiden admindim biraz bilgim var nickim j5k9 discord Genişletmek için tıklayın ... nasıl bılmıyom ama telegram numaram ban yedi neyse dcden atıyom Genişletmek için tıklayın ...
tam AdamSmith26' Alıntı: Telegram sunucuları var ordan bak kanka yada beni ekle ben wavede eskiden admindim biraz bilgim var nickim j5k9 discot AdamSmith26' Alıntı: Telegram sunucuları var ordan bak kanka yada beni ekle ben wavede eskiden admindim biraz bilgim var nickim j5k9 discord Genişletmek için tıklayın ... nasıl bılmıyom ama telegram numaram ban yedi neyse dcden atıyom Genişletmek için tıklayın ...
30 Ara 2024 #4 hileciknkszz Uzman Üye Katılım 8 Eyl 2020 Mesajlar 157 Tepki puanı 7 Ödüller 5 5 HİZMET YILI argon kullan solara rat var argon free 100unc suan bulabılecegn en ıyı free executor
1 Ocak 2025 Konuyu başlatan #5 q3shn Q Üye Katılım 2 Kas 2024 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 30 1 HİZMET YILI hileciknkszz' Alıntı: argon kullan solara rat var argon free 100unc suan bulabılecegn en ıyı free executor Genişletmek için tıklayın ... tamam deniyim hileciknkszz' Alıntı: argon kullan solara rat var argon free 100unc suan bulabılecegn en ıyı free executor Genişletmek için tıklayın ... denıyım denemesınede nerden yuklıcem
hileciknkszz' Alıntı: argon kullan solara rat var argon free 100unc suan bulabılecegn en ıyı free executor Genişletmek için tıklayın ... tamam deniyim hileciknkszz' Alıntı: argon kullan solara rat var argon free 100unc suan bulabılecegn en ıyı free executor Genişletmek için tıklayın ... denıyım denemesınede nerden yuklıcem